Мої завжди випрошують добавку. Дуже смачний курячий пиріг з кабачками: влітку підсіла на цей рецепт запіканки

Приготувати на вечерю такий простий курячий пиріг – може бути вашим найкращим рішенням. Готується він просто, а в результаті виходить завжди дуже смачна страва

Автори цього рецепта запевняють – простішого варіанту приготування курячого пирога з кабачками ви просто не знайдете. Лінивий рецепт смачної вечері точно підкорить вас, варто лише раз його приготувати. Ніжний смак курячого м’яса ідеально доповнюють кабачки, а ось твердий сир та молоко у складі роблять готовий пиріг буквально витвором мистецтва. Отже, хутчіше беріться до приготування ідеальної вечері.

Кулінари поділились простим рецептом смачного пирога з курятиною та кабачками
Кулінари поділились простим рецептом смачного пирога з курятиною та кабачками

Інгредієнти:

  • Варене куряче філе – 300 грамів;
  • Два курячих яйця;
  • Молоко – 150 мілілітрів;
  • Розпушувач для тіста – 10 грамів;
  • Твердий сир – 120 грамів;
  • Кабачки – 2-3 штуки;
  • Борошно – 4 столові ложки;
  • Сіль, перець та спеції – на смак.

Спосіб приготування:

Для початку потрібно відварити куряче м’ясо та залишити його, аби воно охолонуло. Коли філе стало прохолодним, слід нарізати його маленькими кубиками або дрібною соломкою. Хай би який спосіб шаткування ви не обрали, м’ясо повинне бути нарізане дрібно. Наступним кроком в окремій мисці потрібно перемішати молоко з яйцями та сіллю.

Додайте туди ж борошно, розпушувач і знову все добре перемішайте до однорідності. Тісто вийде рідким, не лякайтесь, адже це потрібна консистенція. До слова, борошно просіювати не потрібно – його потрібно не так багато для приготування пирога, а отже багато грудочок воно не утворить. Коли тісто готове, на тертці натріть твердий сир. Трішки більш ніж половину всипте у тісто, а також туди ж додайте нарізане куряче філе.

Знову все добре перемішайте та вилийте у змазану олією або маслом форму. Зверху викладіть нарізані кружальцями кабачки. Поставте пиріг випікатись у заздалегідь розігріту до 190 градусів духовку на пів години. Потім дістаньте пиріг, посипте сиром, що залишився, та поставте назад у духовку ще на 10 хвилин.

Простий рецепт смачного курячого пирога з кабачками та твердим сиром
Простий рецепт смачного курячого пирога з кабачками та твердим сиром

Коли пиріг приготується, дайте йому трішки охолонути. Одразу нарізати випічку не варто, адже вона буде дуже ніжною. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Як свати перестали бути сватами: Анна Кошмал й Олександр Феклістов про колишніх колег по комедійному серіалу

Працюючи з колегами пліч-о-пліч й обмежуючись рамками професійних стосунків, не завжди розумієш, які люди поряд з тобою і, щобільше, які в них політичні погляди.

Цукерки давно не купую, бо готую з вівсянки та сухофруктів: без цукру і клопотів. Домашні ласощі за хвилини!

Домашні цукерки з вівсянки відмінно смакують до чашки чаю й швидко втамують голод. Ці солодощі досить варіативні, адже можна додавати улюблені сухофрукти та горіхи.

Спробувала в гостях, повторила вдома і тепер мої просять її щодня: запечена у фользі картопля з грибами

Подорожуючи кулінарним світом, ми часто зустрічаємо страви, які залишають незабутні враження і здатні змінити наше уявлення про смак. Одна з таких страв — запечена у фольгу картопля з грибами.