Не сало, а казка. В роті тане наче масло: простий спосіб, як засолити сало в банці. Рецепт за одну хвилину

Цей ніжний і неперевершений смак ви довго не забудете. Готується таке сало дуже просто та швидко, тому можете одразу приготувати його на всю зиму

Ніжне свиняче сало, засолене у банці – ідеальна закуска, яку люблять чимало українців. Такий смаколик зазвичай куштують зі шматочком чорного хлібу та цибулькою. Для приготування солоного сала потрібно мінімум часу та продуктів, а в результаті у вас вийде неймовірно апетитна закуска. Автори рецепта рекомендують приготувати одразу багато продукту, аби була можливість куштувати смаколик всю зиму. Отже, берімося до справи!

Як швидко та просто приготувати смачне солоне сало у домашніх умовах
Як швидко та просто приготувати смачне солоне сало у домашніх умовах

Інгредієнти:

  • Один кілограм сала;
  • 6 столових ложок солі;
  • Улюблені спеції – на смак.

Спосіб приготування:

Засолювати сало таким способом так просто, що з цим може впоратись кожен. Для початку потрібно приготувати банку, в якій ви будете заготовляти сало. Її потрібно помити та висушити. На дно банки викладіть достатню кількість солі та зверху покладіть сало, попередньо нарізане невеликими шматочками. До слова, шматочки сала попередньо також потрібно обваляти у солі. Банку з салом потрібно закрити та залишити настоюватись у холодильнику на 5-7 днів.

Не переживайте, що сало вийде занадто солоним. Цей продукт під час приготування візьме рівно стільки солі, скільки йому потрібно. Перед куштуванням потрібно буде просто обмити сало від зайвої солі та смакувати.

Як приготувати смачне солоне сало в банці просто та швидко – рецепт
Як приготувати смачне солоне сало в банці просто та швидко – рецепт

До слова, існує й інший спосіб заготувати сало. Поріжте його на невеликі шматочки та натріть сіллю, улюбленими спеціями. Потім залиште сало на декілька годин у кімнатній температурі. Далі потрібно загорнути сало у вощений папір, у фольгу та залишити на два-три дні у морозилці.

У цьому рецепті на кілограм сала потрібно близько 200 грамів солі. Також варто запам’ятати, що сало, приготоване за таким рецептом, зберігати можна не більш ніж декілька днів.

Популярне

Схожі статті

Щаслива Наталя Могилевська замилувала відео з маленькою донькою: солодощі, перший велосипед і рожеві ведмеді

Наталія Могилевська розчулила кадрами зі своєю донькою Софією, якій виповнилось 4 роки, а також показала, як влаштувала день народження для маленької іменинниці.

Слава Дьомін зізнався Златі Огнєвіч у почуттях, а зірка вже вагітна від іншого: такого нареченого прогледіла

У світі шоу-бізнесу неабияк часто відбуваються історії кохання, які схожі на сценарії кінофільмів. Однак, іноді навіть найбільш яскраві зірки не захищені від реальних емоцій і складних відносин.

“Мамина на п’ять днів”: Маша Єфросиніна показала рідкісне фото 20-річної доньки, яка уникає публічності

Маша Єфросиніна поділилась відео зі своєю дорослою донькою, яка живе та навчається за кордоном. Зворушливі кадри телеведуча показала у своїх Instagram stories.