До чаю чоловік випрошує тільки його. Рулет “Баунті”: нереально смачний рецепт без випічки за 10 хвилин

У спекотні літні дні зовсім не хочеться вмикати духовку і довго готувати біля плити. На такі випадки є цікаві рецепти десертів без випічки.

Якщо ви любите кокос, обов’язково приготуйте рулет “Баунті”. Він нуже ніжний, з применим шоколадно-вершковим смаком. При цьому рулет готується дуже легко з максимально простих продуктів. Готовий десерт виходить не тільки смачним, а й ефектним, тож його можна сміливо подати навіть на святковий стіл.

Необхідні інгредієнти:

  • шоколадне печиво – 200 г;
  • молоко – 70 мл;
  • кокосова стружка – 50 г;
  • вершкове масло – 70 г;
  • цукрова пудра – 30 г;
  • згущене молоко – 60 г.

Спосіб приготування:

Печиво потрібно подрібнити у крихту будь-яким зручним способом. Можна використати блендер, або подрібнити за допомогою качалки. Також, можна використовувати не шоколадне печиво, а звичайне. В такому разі потрібно до крихти додати ще 2 ст.л какао. У крихту з печива вводимо тепле молоко. Спочатку суміш перемішуємо лопаткою, а потім руками, доки печиво не збереться у кулю. Виходить досить густа та щільна маса.

Рулет Баунті: нереально смачний рецепт без випічки за 10 хвилин
Рулет Баунті: нереально смачний рецепт без випічки за 10 хвилин

Далі масу з печива треба розкачати на харчовій плівці або пакеті прямокутний пласт товщиною 5-7 мм.

Рулет Баунті: нереально смачний рецепт без випічки за 10 хвилин
Рулет Баунті: нереально смачний рецепт без випічки за 10 хвилин

Для крему потрібно збити м’яке вершкове масло зі згущеним молоком та цукровою пудрою, додати кокосову стружку та перемішати. Усі інгредієнти для крему мають бути кімнатної температури.

Викладаємо крем на розкачаний пласт із печива і рівномірно розрівнюємо. Загортаємо все рулетом, загортаємо у харчову плівку і ставимо в морозильну камеру на 20-30 хвилин.

Рулет Баунті: нереально смачний рецепт без випічки за 10 хвилин
Рулет Баунті: нереально смачний рецепт без випічки за 10 хвилин

Далі рулет потрібно зберігати у холодильнику. Подаємо десерт до столу, нарізавши на порційні шматки. Рулет має приємну структуру, він не сухий і дуже ніжний. Ідеально такий рулет смакує до чаю, чи кави та навіть без напоїв його легко споживати.

Готовий десерт зберігається в холодильнику до 48 годин.

Смачного!

Популярне

Схожі статті

Цукерки давно не купую, бо готую з вівсянки та сухофруктів: без цукру і клопотів. Домашні ласощі за хвилини!

Домашні цукерки з вівсянки відмінно смакують до чашки чаю й швидко втамують голод. Ці солодощі досить варіативні, адже можна додавати улюблені сухофрукти та горіхи.

Спробувала в гостях, повторила вдома і тепер мої просять її щодня: запечена у фользі картопля з грибами

Подорожуючи кулінарним світом, ми часто зустрічаємо страви, які залишають незабутні враження і здатні змінити наше уявлення про смак. Одна з таких страв — запечена у фольгу картопля з грибами.

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?