Беру найдешевше печиво і жирну сметану: божественно смачний торт без випічки. Про духовку можна забути

Якщо візьмете два види печива й намастите їх сметанно-цукровою сумішшю, ніхто з гостей не втямить, що торт зроблений нашвидкуруч. А ви й не розповідайте нікому.

Таку смачну випічку здатна приготувати навіть дитина, наскільки все просто. Головне – дочекатися, допоки тортик настоїться й розм’якшиться. А це всього півтори години.

Вам знадобиться:

  • 400 г пряничного печива;
  • 400 г пісочного печива;
  • 300 г сметани;
  • 70 г цукру;
  • 1 скл. молока.
Печиво викладіть у форму

Пісочне печиво можете замінити цукровим чи бісквітним. Але обов’язково обирайте квадратну форму. А ще потрібні пряники – імбирні чи молочні. Переконайтеся, що вони без начинки.

Сметану беріть жирну, щоб була густою. Змішайте її з цукром, а 3 ст.лож. крему відкладіть в інший посуд. Це для прикрашання торта. Пряники перетворіть на крихту в блендері. Частину крихт теж відкладіть для присипки. Решту змішайте з кремом. Маса має бути в’язкою.

Переверніть тортик на блюдо й зніміть плівку

Форму приготуйте квадратну. Вистеліть її харчовою плівкою. Вмочайте квадратні печенинки в молоко й відразу ж викладайте. Кількість штук в ряду залежить від розмірів вашої форми. Бажано, щоб було 3х3, але можливі й інші варіанти.

Зверху викладіть частину сметанного крему з пряниками, розрівнявши. Накрийте новим шаром пісочного печива, не забуваючи вмочати в молоко. І знову крем. Коли печиво закінчиться, відправте тортик у холодильник на 1,5 години. Він має просотатися, а шари печива пом’якшати.

Змастіть кремом і присипте крихтою пряників

Після цього дістаньте з холоду, акуратно переверніть на пласке блюдо, зніміть харчову плівку, яка тепер опиниться зверху. Змастіть верх і боки сметанно-цукровою сумішшю й присипте пряничною крихтою. Псевдовипічка готова. Можете приступати до чаювання.

Популярне

Схожі статті

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.