Набагато простіше, ніж чебуреки. Смакоту з тонкого лаваша і м’ясної начинки готую через день: чоловік випрошує

Чебуреки люблять усі, але на їх приготування потрібно витратити чимало часу. А от якщо взяти лаваш і заповнити фаршем, вийде теж смачно. Натомість усе готується дуже швидко.

Гарячі рулетки з тонкого лаваша, наповнені фаршем, грибами й овочами сподобаються всім без виключення членам родини. Тож можна поставити страву на потік.

Вам знадобиться:

  • 2 листи вірменського лаваша;
  • 300 г м’ясного фаршу;
  • 150 г грибів;
  • 2 помідори;
  • 3 яйця;
  • 3 ст.лож. сметани;
  • 20 г зелені;
  • 2 зубці часнику;
  • 5 ст.лож. олії;
  • 0,3 ч.лож. меленого чорного перцю;
  • 0,5 ч.лож. солі.
Начинку викладайте на край квадрата

Фарш можете брати з будь-якого м’яса – хоч зі свинячого, хоч із курячого. Обсмажте його на олії до готовності. Гриби дрібненько наріжте і теж обсмажте на пательні. Яйця мають бути відварені й охолоджені. Їх почистьте і наріжте дрібними кубиками. Помідори теж наріжте дрібними кубиками. Зелень наріжте, а часник вичавіть через прес.

Загортайте рулетом

Складіть усі підготовлені продукти в одну миску, посоліть, поперчіть, додайте сметану і ретельно перемішайте. Тонкий лаваш наріжте на квадрати, викладайте на квадрат начинку і загортайте рулетиком.

Смажте на олії

Обсмажте рулети на пательні, розігрівши олію, з обох боків до золотавої скоринки. Викладіть готові вироби на паперовий рушник, щоб стік зайвий жир. Після цього перекладіть на блюдо. Гаряча закуска готова. Такі наїдки можна вживати дома і зручно брати з собою на прогулянку в парк чи ліс.

Начинку завжди можете підкорегувати в залежності від наявності продуктів у холодильнику, додавши, наприклад, шинку, сир, огірки, солодкий перець тощо. Від фаршу краще не відмовлятися.

Обирайте лаваш  прямокутної форми. Такий буде легше нарізати на квадрати. З круглими краями доведеться трішки повозитися, загортаючи.

Популярне

Схожі статті

Соковитий, повітряний та ароматний ромовий пиріг до чаю: рецепт з кулінарного зошита мами з усіма секретами

Ромовий пиріг – це класичний десерт, який не залишить байдужим жодного ласуна. Сподіваємося, що цей рецепт стане вашим улюбленим, і ви будете радувати своїх близьких цим ароматним і ніжним пирогом.

Як виглядає реальний чоловік Олени Кравець з “Кварталу 95”: до шлюбу з ним її знали як Лєну Маляшенко

Лєну Маляшенко та Сергія Кравця звів КВК. Вони разом грали у криворізькій команді. У день свого 18-річчя він зізнався в коханні. Весілля зіграли лише через 5 років, коли Олена врешті завагітніла.

Оля Полякова засвітилася разом з Єфросиніною після чуток про сварку: обрали тактику водити фанатів за ніс?

Оля Полякова дала відповідь щодо чуток про припинення спілкування з Машею Єфросиніною. Прихильники занепокоїлися через те, що нові серії проєкту "Дорослі дівчата" не виходили з Нового року.