Швидкий рулет із ягодами: 10 хвилин на підготовку та 20 на випікання. М’яке тісто і ніжний вершковий крем

Це лише здається, що рулет із кремом дуже готується дуже довго й марудно. Насправді вистачить й 10 хвилин, щоб заколотити тісто. А поки воно випікатиметься, зготуєте крем. Залишиться лише загорнути рулетом.

Випічка виходить дуже ніжною і виглядає на столі, як десерт із дорогої кондитерської. Насправді все готується зі звичних продуктів. До того ж не забирає в господині багато часу.

Вам знадобиться:

  • 4 яйця;
  • 1 ст.лож. цукру;
  • 1 дрібка солі;
  • 180 г борошна;
  • 400 мл молока;
  • 30 г вершкового масла;
  • 400 г вершкового сиру;
  • 4 ст.лож. цукрової пудри;
  • 200 мл жирних вершків;
  • 100 г ягід.
Готовий корж переверніть на інший бік

Яйця розбийте в глибоку миску, додавши сіль, цукор, борошно й молоко. Ретельно перемішайте масу, збивши вінчиком. Додайте вершкове масло, яке попередньо розтопіть. Тісто має вийти рідкої консистенції. Бажано виділити 10 хвилин, аби маса трішки настоялася.

Застеліть деко пергаментом і вилийте підготовлене тісто. Випікайте за температури 190 градусів протягом 25 хвилин. Ставте тісто в уже розігріту духовку, а не в холодну. Коли витягнете готову заготовку для рулету, дайте їй повністю прохолонути прямо в формі. Накрийте готовий корж аркушем пергаменту, підставте решітку й переверніть випічку. Знизу корж буде гладеньким.

Намастіть вершковим кремом

Допоки млинець готується, приготуйте крем. Вершковий сир змішайте з цукровою пудрою та вершками. Збийте масу міксером. Корж намастіть кремом, розподіліть ягоди по всій поверхні рівномірно й загорніть рулетом. Зверху присипте цукровою пудрою.

Загорніть рулетом

Перед подачею наріжте кондитерський виріб на порції. Ягоди можете брати будь-які по сезону – не лише чорницю. Якщо треба зробити рулет ще швидше, замість крему використайте згущівку.

Популярне

Схожі статті

Єві Цекало вже 25 років: як виглядає та чим займається донька Лоліти Мілявської — стопами батьків не пішла

Поведінка та соціальна позиція батьків у багатьох родинах мають колосальний вплив на дитину, а, значить, й на її вибір життєвого шляху, і врешті решт, на майбутню долю.

Не рецепт, а скарб! Заварна паска на Великодній стіл: ніжний смак і вершковий аромат — просто ідеально!

Ароматна, солодка, ніжна та водночас волога заварна паска — ідеальна випічка для великого свята. Розповідаємо, як приготувати великодній смаколик.

Простий, але найсмачніший пиріг з серії “все змішала і в духовку”: хотілося б простіше, та вже немає куди

Хто з нас не мріяв про той момент, коли можна просто все змішати в одну миску, поставити у духовку й отримати в результаті щось надзвичайно смачне?