Всього 5 інгредієнтів і 5 хвилин, але смак – просто вау. Салат, який я готую на всі свята: просять добавки

Звісно, таким салатом хотілося б смакувати та в будні. Та він не надто бюджетний, тож дозволити собі подібне задоволення можна хіба що на свята.

Готується Крабовий салат дуже просто, виглядає нарядно, а смак неперевершений – просто космос.

Вам знадобиться:

  • 250 г крабових паличок;
  • 350 г консервованої кукурудзи;
  • 500 г консервованого ананаса;
  • 3 варених яйця;
  • 20 г сухариків;
  • 200 г майонезу;
  • сіль, перець.
Крабові палички поріжте кубиками

Візьміть упаковку крабових паличок. Кожну розгорніть, розріжте навпіл і наріжте кубиками. Складіть у глибоку миску, куди будете додавати решту інгредієнтів.

Відкрийте банку консервованих ананасів кілечками. Дайте стекти соку. Кожне кільце подрібніть на довгасті шматочки. Відправте їх до крабових паличок. Відкрийте банку кукурудзи. Злийте рідину, а решту додайте в наш майбутній салат. Перемішайте інгредієнти.

Ананаси наріжте довгастими шматочками

Залишилося додати ще 2 продукти й заправку. Розірвіть пакування сухариків. Можете брати з будь-якою добавкою до свого смаку – з грибами, сирні, з беконом, з креветками тощо. Головне – щоб вони були порізані на дрібні шматочки. Додайте в салат і перемішайте.

Яйця зваріть круто – тримайте каструльку з водою на вогні не менше 10 хвилин. Потім різко закиньте в холодну воду. Тоді шкірочка легко відійде. Поріжте обчищені яйця на кубики й додайте до решти продуктів. Перемішайте.

На вигляд салат нагадує олів’є, але на смак зовсім інший

Влийте майонез. Ті, хто слідкують за вагою, скористайтеся салатним, в якого близько 30% жирності. Кому байдуже до сантиметрів на талії, беріть жирний соус – 72%. Звісно, так буде смачніше. Розмішайте салат, посоліть і поперчіть чорним меленим перцем. Викладайте на порційні тарілочки й подавайте до столу.

Якщо переживаєте, що сухарики розм’якнуть і не будуть достатньо хрусткими, додайте їх в останню чергу або взагалі прикрасьте ними Крабовий салат зверху. Гілочки петрушки чи кропу теж будуть прикрашати страву.

Популярне

Схожі статті

До чаю готую нашвидкуруч швидкий пиріг із начинкою: тісто замішую вінчиком, навіть руки залишаються чисті

Коли хочеться попити чайку з чимось смачненьким, відразу згадайте цей рецепт. Тісто заливне, тому готується дуже швидко. Ароматна начинка додає особливої нотки смаку.

Актриса “Дизель Шоу” Вікторія Булітко показала свого майбутнього чоловіка: ви думали, це Сморигін, але ні

Вікторія Булітко настільки закохана й щаслива, що хоче розповісти про своє кохання всьому світу. На закиди, що щастя любить тишу, не зважає, а всіляко афішує свого обранця.

Так ось чому Jerry Heil не повернулася до України після “Євробачення”: закрутила роман з учасником конкурсу

Коли Альона Альона повернулася до Києва після тріумфу на "Євробаченні", всі здивувалися: де її партнерка Jerry Heil? Версій щодо зникнення другої учасниці дуету є кілька.