Без яєць на воді: коржики на сковороді, які готуються ліниво і швидко. Встала з дивану і за 10 хвилин спекла

Якщо ви ніяк не можете вигадати, що приготувати на сніданок, пропонуємо вам спробувати втілити у життя цей простий, але водночас геніальний рецепт смачних коржиків

Смачні коржики на сковороді стануть для вас ідеальним сніданком або перекусом навіть у піст. Готується така закуска надзвичайно просто, а процес не займає багато часу та не віднімає у вас багато сил. Для приготування цієї страви вам знадобиться мінімальна кількість продуктів. Якщо вас вже заінтригував цей рецепт, хутчіше дістаньте всі необхідні інгредієнти та беріться до приготування страви.

Як швидко та просто приготувати смачні коржики без яєць з муки та води
Як швидко та просто приготувати смачні коржики без яєць з муки та води

Інгредієнти:

  • Борошно – 450 грамів;
  • Окріп – 200 мілілітрів;
  • Сіль – 1 чайна ложка;
  • Рослинна олія – 60 мілілітрів.

Спосіб приготування:

Приготувати смачні коржики без яєць – дуже проста задача. Для початку потрібно відміряти необхідну кількість продуктів для приготування тіста. Далі в окрему миску просійте борошно. Через сито ви можете пропустити і сіль, адже так вам вдасться позбутись від бруду та пилу, що можуть у ній міститись. Зауважте, що для того, аби зробити тісто правильної консистенції, вам може знадобитись менше або більше борошна.

У центрі просіяного борошна зробіть заглиблення та влийте туди рослинну олію. Далі потрібно поставити воду закипати. Окріп залийте у миску, де раніше змішали борошно, сіль та олію. Почніть обережно перемішувати все ложкою. Будьте уважними, та не залиште на своїх руках опік. Коли маса достатньо охолоне, перемішайте її руками.

Викладіть тісто на робочу поверхню та продовжуйте місити його до однорідності. Потім накрийте миску з готовим тістом харчовою плівкою та залиште на пів години. Через цей час воно стане еластичнішим, з тістом буде приємніше працювати. Розділіть шар тіста на 9 рівних частин і кожну з них розкачайте на столі, присипаному борошном.

Як швидко та просто приготувати смачні коржики на воді без яєць
Як швидко та просто приготувати смачні коржики на воді без яєць

Смажте коржики на сухій сковороді на помірному вогні з обох боків до готовності. Куштуйте готову страву гарячою або вже холодною. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Ах, як же це смачно! Мене й просити не треба, сама готую щодня: тістечка з арахісом без духовки та яєць

Якщо ви шукаєте десерт, який можна приготувати так, щоб вразити гостей — тістечка з арахісом без духовки та яєць – саме те, що вам потрібно.

Цей рецепт салату мало хто знає! Нереально смачне поєднання звичайних овочів: весь секрет у заправці

Салат з капустою в поєднанні з іншими овочами виходить мега смачним, корисним і вдало урізноманітнить ваше щоденне меню. Обов'язково спробуйте!

“Скоро буде”: Вікторія Булітко з “Дизель Шоу” після заручин заінтригувала чутками про поповнення з нареченим

Вікторія Булітко захопила мережу кадрами з нареченим-красенем і заінтригувала новиною про поповнення. Детальніше акторка написала у своєму Instagram.