Насолоду не передати словами, хіба що нагородити автора медаллю: картопляні ватрушки з фаршем тануть в роті

За доволі простим рецептом з зовсім простих продуктів пропонуємо вам спробувати приготувати цю оригінальну страву у духовці. Кожен, хто хоча б раз скуштує її, буде готувати й надалі.

Немає таких, хто б не готував картопляне пюре або м’ясний фарш. А от картопляні ватрушки, мабуть, далеко не всі. Але за цим рецептом зробити це буде зовсім не складно.

Рецепт

Картопляні ватрушки з фаршем
Картопляні ватрушки з фаршем
  1. Почистьте 5 штук картоплин середнього розміру. Потім поріжте їх на невеликі шматки та відправте у каструлю з підсоленою киплячою водою та зваріть до готовності.
  2. Поки картопля вариться, одну ріпчасту цибулину поріжте дрібно ножем та відправте у розігріту у пательні олію. Смажте цибулю до поки вона не стане золотистого кольору.
  3. Одну солодку перчину почистьте від насіння, дрібно поріжте та додайте до цибулі. Обсмажте перець до м’якості.
  4. Після того покладіть 450 г фаршу. Змішайте всі інгредієнти. Посоліть та поперчіть їх. Додайте 1 столову ложку паприки.
  5. Потім, після того, як фарш змінить свій колір, додайте 2 столові ложки томатної пасти та 2 зубчики дрібно порізаного часнику. Ретельно перемішайте. Тушкуйте все на слабкому вогні 5 хвилин.
  6. Зцідіть з відвареної картоплі воду та зробіть картопляне пюре. Додайте до нього 30 г вершкового масла та дрібно порізаний пучок кропу.
  7. Змастіть руки олією та сформуйте з пюре ватрушки з отвором у середині. Покладіть їх у змащену олією форму для випікання.
  8. Натріть на середній терці твердий сир. Розділіть його кількість навпіл.
  9. Тепер наповнюйте отвори ватрушок спочатку сиром, потім фаршем, а потім знову сиром.
  10. Відправте форму з ватрушками у попередньо розігріту до 200 градусів духовку на 10 хвилин.
  11. Готові гарячі ватрушки посипте подрібненою зеленню.
  12. Прикрасьте блюдо помідорами чері та смакуйте. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.