Три шматочки хліба, шинка, сир, омлет і 15 хвилин часу: такий гарячий бутерброд можна їсти хоч тричі на день

Сандвіч "Монте Крісто" надміру полюбляють французи. Тепер з'явилася можливість приготувати смачні гарячі бутерброди і на власній кухні хоч на сніданок, хоч для перекусу протягом дня.

Немає нічого смачнішого за поєднання шинки з сиром, тож обов’язково зготуйте на сніданок ці смачні гарячі бутерброди за французькою технологією.

Вам знадобиться:

  • 3 шматочки хліба для тостів;
  • 2 шматочки шинки;
  • 2 шматочки сиру;
  • 2 яйця;
  • 3 ч.лож. майонезу;
  • 2 ст.лож. молока;
  • 0,3 ч.лож. солі;
  • 0,25 ч.лож. чорного меленого перцю;
  • 20 г вершкового масла.
Намастіть шматочки хліба майонезом

Духовку для приготування гарячих бутербродів вмикати не доведеться. Буде достатньо пательні. У шматочків хліба обріжте шкірочку з усіх боків. Кожен намастіть майонезом з одного боку. Викладіть на перший тост шматочок сиру, зверху покладіть шинку.

Хліб із сиром та шинкою накрийте другим шматочком

Накрийте конструкцію другим шматочком хліба майонезом догори. Знову викладіть сир та шинку. А потім прикрийте хлібом майонезом донизу. Притисніть сандвіч тарілкою і витримайте так хоча б одну хвилину, а краще дві.

Підсмажте сандвіч з усіх боків

У глибокій мисочці збийте вінчиком яйця, додайте молоко, сіль, чорний перець. Коли маса стане однорідною, вмочіть у неї зібраний бутерброд. Викладіть на пательню, яку попередньо розігрійте та змастіть вершковим маслом.

Розріжте Монте Крісто на два трикутники

Смажте “Монте Крісто” на найменшому вогні не довше 4 хвилин. Після цього переверніть і підсмажте з іншого боку. На цей раз буде достатньо 3 хвилин. Двома лопатками поставте бутерброд на ребро і смажте 1 хвилину. Почергово підсмажте решту три боки.

Диваки-французи подають такий сандвіч, присипаючи цукровою пудрою чи поливаючи медом або джемом. Навряд чи українцям подібне поєднання припаде до смаку. То краще подавайте до столу зі сметаною чи кетчупом. Утім ніхто не забороняє спробувати рецепт на французький манір. А що як сподобається…

Популярне

Схожі статті

Намазка, яка побʼє всі рекорди за швидкістю поїдання: за останній шматочок закуски гості можуть побитися

Спробуйте приготувати цю смачну та корисну намазку з авокадо, яка не тільки порадує вас своїм смаком, але й забезпечить організм корисними речовинами та енергією.

Актриса “Дизель Шоу” Вікторія Булітко дітей не має, а у Сморигіна їх троє: як виглядають нащадки Євгена

Зірка "Дизель Шоу" Євген Сморигін не тільки професійний актор, а й люблячий чоловік та батько трьох дітей. Як виглядають сини та єдина донька знаменитості?

Леся Нікітюк показала ноги від вух без краплі целюліту: незаміжня краса в екстра-міні. Притула б оцінив

Найвідоміша українська блондинка та знаменита телеведуча Леся Нікітюк схвилювала фанатів новими фото з довгими та стрункими ногами. Світлина зібрала сотні коментарів та компліментів.