Торт за 30 хвилин без міксера. Рецепт, який побив усі рекорди по простоті приготування: “Кучерявий пінчер”

Тортик складається з бісквіта та сметанного крему, тому готується дуже просто. А от подача викличе у гостей справжній захват. Тож слід обов'язково спробувати зробити.

Вам знадобиться:

  • 210 г борошна;
  • 2 яйця;
  • 220 г сметани;
  • 150 г згущівки;
  • 15 г какао;
  • 160 г цукру;
  • 10 г ванільного цукру;
  • 8 г розпушувача;
  • 0,25 г солі.

Для крему:

  • 900 г сметани;
  • 170 г цукру;
  • 10 г ванільного цукру.

Для глазурі:

  • 60 г чорного шоколаду;
  • 30 г вершкового масла.

Для просочування:

  • 50 мл сиропу.
Половинки бісквіта наріжте на кубики

Сметану та яйця дістаньте з холодильника за пів години до початку роботи. Сметану беріть 15-20%. Якщо буде жирніша, то крем вийде надто густим. В середину торта можна додавати будь-які фрукти чи подрібнені горішки за бажанням.

Починайте готувати з бісквіта. В глибоку мисочку розбийте яйця, додайте звичайний і ванільний цукор. Збийте вінчиком, щоб маса стала однорідною. Додайте згущене молоко, сметану і ретельно перемішуйте.

Викладіть кубики колом і змастіть кремом

Борошно змішайте з розпушувачем і сіллю, просійте і додавайте в тісто невеликими порціями. Кожного разу перемішуйте масу до однорідності. В останню чергу просійте какао і ще раз перемішайте. Тісто має вийти трішки густішим, ніж робите зазвичай на оладки.

Деко вистеліть пергаментом, можете для надійності змастити невеликою кількістю олії чи вершкового масла. Вилийте тісто в форму. Покачайте деко з боку в бік, щоб маса розподілилася рівномірно. Поставте в духовку, яку розігрійте попередньо до 180 градусів.

Зробіть другий шар кубиків і знову крем

Випікайте 25 хвилин. Можливо, знадобиться ще кілька хвилин потримати – це залежить від духовки. Готовий корж разом із пергаментом перекладіть на решітку і накрийте вафельним рушником. Нехай остигає.

Тим часом беріться до приготування сметанного крему. Додайте в сметану цукор – простий і ванільний. Коли цукор повністю розчиниться, накрийте мисочку кришкою і відправте в холодильник, щоб маса загусла. Збивати міксером нічого не треба.

Так Кучерявий пінчер виглядає в розрізі

Основу торта просочіть сиропом. Якщо немає фруктового, зваріть цукровий. Розріжте бісквітний корж вздовж на дві частини, кожну з яких наріжте на кубики. Викладіть колом один шар кубиків, змастіть кремом. На нього знову викладайте кубики, але вже менше, потім крем і третій шар – ще менший. У вас має вийти гірка бісквіту, вкрита сметанним кремом.

Відправте напівфабрикат у холодильник хоча б на 2 години, щоб просотався і загус. Якщо залишите на всю ніч, нічого страшного не відбудеться.

Вранці шоколад поламайте на шматочки й розтопіть на водяній бані, додайте масло і дайте йому розплавитися. Маса має бути однорідною. Щойно глазур трішечки прохолоне, поливайте нею ваш “Кучерявий пінчер”.

Популярне

Схожі статті

Всі шукають цей рецепт пиріжків! Беру картоплю, цибулю й замішую універсальне тісто: смачно та дуже просто

Ароматні пиріжки з картоплею – безпрограшна повсякденна страва, яку легко приготувати вдома. Такі пиріжки сподобаються абсолютно всім. Обов'язково спробуйте!

Більше рибу не смажу і не запікаю. Геніальний рецепт мойви: без олії по всій кухні і запаху на всю квартиру

Мойва пряного засолу виходить настільки смачною, що годі відмовитися від смаженої чи запеченої рибки. З відвареною картоплею та свіжою зеленню вечеря вийде ідеальною та незабутньою.

Сором’язливі Танчинець та Позитив врешті показали коханих: дівчата взялися постити спільні фото наввипередки

Деякі знаменитості навідріз відмовляються говорити про особисте життя, ще більше підсилюючи увагу до своєї особистості. Та щойно Танчинець із Позитивом зняли табу, посипалися купи фоточок.