Всього 15 хвилин і на столі величезний сімейний гарячий бутерброд: смачно і ніхто не залишиться голодним

Щоб зекономити вранці такий дорогоцінний час, робіть гарячі бутерброди не кожному члену сім'ї окремо, а один спільний. Такий наїдок чудово підійде й на вечерю.

Якщо скласти всі бутерброди докупи й запекти в духовці, вийде смачна і гарна на вигляд сімейна страва, яку перед подачею наріжете на порційній шматочки.

Вам знадобиться:

  • 12 шматочків хліба для тостів;
  • 400 г шинки;
  • 300 г сиру чеддер;
  • 6 ст.лож. томатного соусу;
  • 15 оливок;
  • 2 помідори;
  • 6 ст.лож. майонезу;
  • 1 ч.лож. орегано.
На намащений майонезом хліб викладіть шматочки шинки

Беріть для приготування сімейного гарячого бутерброду хліб для тостів. Квадратна форма шматочків ідеально приляже до форми. Шинку і сир теж бажано обирати квадратної форми та вже нарізаною, оскільки розрізаючи ножем, не вдасться досягнути потрібного рівня тонкості. Чеддер спеціально купувати необов’язково. Можете замінити його на моцареллу чи будь-який інший вид сиру.

Шар сиру змастіть кетчупом

Помідори вимийте, протріть паперовим рушником і наріжте на кружальця, яких має вийти 12 штук. Оливки теж наріжте кружальцями. Майонез бажано робити самотужки. Тоді вийде набагато смачніше, але можна відбутися й магазинним варіантом.

Другий шар тостів змастіть кетчупом

Форму для запікання змастіть третиною томатного соусу. Викладіть поверх половину шматочків хліба в один шар. Намастіть хліб третиною майонезу, розподіливши по всій поверхні. Накрийте шматочками шинки, а зверху – сир. Змастіть третиною томатного соусу.

Верх сімейного бутерброду прикрасьте кружальцями поідорів

Зверху знову викладіть шари шинки та сиру. На кожен зі шматочків сиру покладіть по кружальцю помідора і додайте кружальця оливок. Знову повторіть процедуру: шматочки хліба, шар із третини майонезу та томатного соусу. Далі – шинка та сир і помідори з оливками. Присипте сушеним оргеано.

Духовку розігрійте до 180 градусів, поставте форму в шафу і витримайте 15 хвилин. Перед подачею до столу наріжте на порції. Їх вийде 6 штук.

Популярне

Схожі статті

Закусок багато не буває: огірки по-корейськи — знаменита страва кімчі. Це не лише смачно, а ще й корисно

Коли справа доходить до корейської кухні, багато хто експериментує з різноманітними стравами, щоб відчути екзотичні смаки та нові кулінарні враження. Але на першому місці — знаменита кімчі з огірків.

Українська Південна Пальміра не гірше Мальдівів: Леся Нікітюк приїхала в Одесу й приголомшила своїм виглядом

Леся Нікітюк ніколи не відмовляє собі похизуватися своїми принадами та зробити цікаві фото з міст, де вона буває по роботі або просто відпочиває.

Рецепт на вагу золота: м’ясні гнізда з грибами та яйцями готую на всі свята. Ніхто не вірить, що це просто

Існують рецепти, які цінуються як справжній кулінарний скарб, адже їхній смак і вигляд підкорюють з першого ж погляду та шматочка. Одним із таких є рецепт м'ясних гнізд з грибами та яйцями.