Німецький рецепт заправки до салату здивував не тільки мене: салат з червоної капусти готую знову й знову

Пропонуємо вам спробувати досить простий, але смачний, поживний та корисний салат. До того ж червона капуста, яка покладена у його основу надає страві святкового вигляду.

Продукти у салаті найпростіші, а от заправка нагадує домашній майонез. В результаті поєднання смачних та якісних інгредієнтів у вас вийде чудова страва, яку ви будете готувати часто.

Рецепт та інгредієнти

  • Картопля 600 г
  • Сіль 2 чайні ложки
  • Червона капуста 300 г
  • Цибуля ріпчаста 1 штука
  • Мариновані огірки 6 штук
  • Консервований горошок 200 г

Для заправки:

  • Соняшникова олія 200 мл
  • Сіль 0,5 чайної ложки
  • Баварська гірчиця 1 столова ложка
  • Часник 2 зубчики
  • Лимонний сік з половини лимона.

Приготування

Салат з червоної капусти
Салат з червоної капусти
  1. Спочатку потрібно відварити у підсоленій воді (1 чайну ложку солі) картоплю “у мундирах”. Як тільки картопля буде готова, перекладіть її у холодну воду для того, щоб вона легко почистилась.
  2. Поріжте капусту дрібно ножем або натріть її на спеціальній терці. У мисці капусту посоліть, додавши 1 чайну ложку солі, та руками обомніть її для того, щоб вона стала більш м’якою та пустила сік.
  3. Цибулю поріжте тонкими напівкільцями та залийте її кип’ятком. Залиште так на деякий час, щоб позбавити її зайвої гіркоти.
  4. Самі тим часом почистьте картоплю та поріжте кружечками мариновані огірки. Картоплю також поріжте на невеликі шматочки.
  5. Настав час зібрати продукти докупи. Змішайте картоплю, капусту, огірки, консервований горошок у глибокому блюді, додайте туди відціджену від води цибулю.
  6. Тепер зробіть заправку. У ємності для збивання блендером з’єднайте соняшникову олію з яйцем, цукром, сіллю та гірчицею. Добре попрацюйте блендером, а потім вичавіть туди часник та додайте сік лимона. Знову все перемішайте блендером.
  7. Тепер, коли все готове, додайте заправку у салат та ложкою все ретельно перемішайте.

Смачного!

Популярне

Схожі статті

Як змінювалася з роками Джамала: від незграбного підлітка з гострим поглядом до розкішної світової поп-діви

Шлях Джамали від худорлявої дівчинки з гострим поглядом до розкішної світової поп-діви є яскравим прикладом постійного розвитку, самовдосконалення та незламної віри в себе.

Вік живи, вік учись: так швидко оселедець я ще не чистила. Ніяких секретів, усе максимально елементарно

Для того, аби приготувати смачний салат чи будь-яку іншу закуску до свого столу на основі риби, для початку її потрібно якісно почистити. Розповідаємо, як це зробити.

У білосніжному костюмі з вишивкою: Олександр Усик приголомшив стильним образом перед поєдинком з британцем

Український боксер Олександр Усик приголомшив публіку костюмом з чорною вишивкою, який одягнув на пресконференцію перед поєдинком з Тайсоном Ф'юрі.