facebook

Візьміть 2 яблука та приготуйте цю шалену смакоту: яблучне печиво я готую за хвилини, а з’їдаємо за мить

Це смачне ароматне печиво зможе приготувати кожен, навіть початківець. А досвідченим кухарям рецепт такої страви стане у пригоді, коли виникне необхідність спекти щось нашвидкуруч.

Прості інгредієнти та простий процес приготування такого печива зробили цей рецепт фаворитом серед багатьох рецептів солодкої випічки особливо в осінню пору року, коли зібрали багатий врожай яблук.

З кількості продуктів, що вказана в рецепті вийде 12 штук м’якого печива, тому, якщо вам воно сподобається, то самостійно перерахуйте рецепт під власні потреби.

З кухарського інвентарю вам потрібно:

  • Міксер
  • Деко 35 на 45 см
  • Пергамент такого самого розміру, як деко
  • Духовка

Рецепт та інгредієнти

  • Яблука 2 штуки
  • Яйця 2 штуки
  • Цукор 150 г
  • Вершкове масло 100 г
  • Борошно 350 г
  • Розпушувач 3 чайні ложки
  • Сіль 1 щіпка
  • Цукрова пудра
  • Кориця

Приготування

Яблучне печиво
Яблучне печиво
  1. Почніть приготування зі збивання яєць. У миску розбийте яйця, всипте до них цукор та за допомогою міксера збийте все до білої піни та, після цього, покладіть розм’якшене вершкове масло. Знову все збийте міксером.
  2. Потім просійте в ту саму миску борошно та розпушувач, а потім додайте дрібну сіль.
  3. Ложкою замісіть тісто.
  4. Яблука помийте, почистьте від шкірки та серцевини з насінням та поріжте кубиками розміром не більше 3 см. Змішайте яблука з тістом.
  5. Підготуйте духовку, розігрівши її до 180 градусів.
  6. На деко постеліть пергамент та починайте викладати двома столовими ложками тісто. У вас повинно вийти 12 штук печива.
  7. Відправте деко у духовку. Поставте його на середній рівень та випікайте печиво 25 хвилин.
  8. Після того, як печиво буде готовим, вийміть його з духовки та дайте йому охолонути. А тоді вже посипте цукровою пудрою та корицею.

Популярне

Схожі статті

40-річна TAYANNA розсекретила, скільки пропозицій руки та серця відхилила: є у неї дещо спільне з Ані Лорак

Нині співачці TAYANNA 40 років, і вона не відчуває себе фантастичною жінкою, швидше, самотньою. А були часи, коли перебувала закоханою й щасливою. От тоді й писала такі чудові пісні.

Звичайна жінка під 50: Оля Полякова показала, якою її щоранку бачить Буряковський без макіяжу і зачіски

45-річна співачка Оля Полякова змила грим і показала, якою щоранку її бачить чоловік Вадим Буряковський. Без макіяжу жінка виглядає не так свіжо та яскраво.

Хлопчик, який почав зніматися в кіно з 4 років: як живе один із кращих акторів-дітей в Україні Євген Лебедин

Це миле хлопчаче личко ми бачили у багатьох фільмах та серіалах. Євгена Лебедина ні з ким іншим не сплутаєш. Нині юнаку вже 17 років, і він намагається не згадувати про дитячу популярність.

Тиха розкіш в українському стилі чи шик під стать Роксолани: сестри Сумські не мають нічого спільного

Відомі українські актриси, рідні сестри та просто красуні, Ольга та Наталія Сумські, попри спорідненість зовсім не схожі між собою. Одна асоціюється з шиком Роксолани, інша – з тихою розкішшю.

“Ку-ку”: Тендітна вагітна дружина Остапчука показала лайфхак з резинкою, щоб не купувати штани для вагітних

Дружина Володимира Остапчука Катя Полтавська знаходиться на 7-му місяці вагітності і весь її одяг вже на неї малий. Та дівчина не поспішає купувати одяг для вагітних.

Слава Дьомін розповів, чому Ксенія Мішина відмовила йому у серйозних стосунках: “Фінансова складова”

Телеведучий Слава Дьомін не приховує той факт, що хотів мати стосунки з акторкою Ксенією Мішиною. Жінка хоч і приймала залицяння шоумена, та у серйозних стосунках йому відмовила.