facebook

Готую просто та бюджетно: картопляні зрази з грибами улітають, щойно напечу. Не встигають навіть охолонути

Пропонуємо приготувати смачну та поживну страву з мініму продуктів, яки можна придбати у будь-якому магазині. Ці ніжні та ароматні вироби ви зможете вживати як гарячими, так й охолодженими.

Таку пісну страву готують не тільки в піст, а й у звичайні дні. За цим рецептом зрази виходять з соковитою начинкою та апетитною скоринкою.

Інгредієнти

  • Картопля 700 г
  • Шампіньйони 300 г
  • Цибуля ріпчаста 1 штука
  • Борошно 45 г або 3 столові ложки
  • Рослинна олія
  • Сіль та чорний молотий перець на ваш смак

Приготування

Картопляні зрази з грибами
Картопляні зрази з грибами
  1. Почищену картоплю поставте на плиту та відваріть її у підсоленій воді до готовності.
  2. Поки картопля вариться, шампіньйони поріжте на дрібні шматочки. Так само поріжте цибулю.
  3. У розігріту на пательні рослинну олію відправте спочатку цибулю. Смажте її до легкого золотистого кольору. Після того додайте до цибулі у пательню порізані шампіньйони та продовжуйте смажити. Рідина, яку дали гриби, повинна випаруватися. Гриби смажте до золотисто-коричневого кольору. Як тільки гриби будуть готові, додайте до них сіль та перець на ваш смак.
  4. Коли картопля відвариться, зцідіть з неї воду та за допомогою картоплем’ялки зробіть пюре. У пюре ви також можете додати небагато перцю. Для того, щоб з пюре створити тісто, додайте до нього просіяне борошно. Все ретельно перемішайте.
  5. Далі у руку, змочену у воді, наберіть тісто, розподіліть його у формі коржика, а потім покладіть охолоджену начинку з грибів та цибулі. Тепер заліпіть краї тіста у формі пиріжка. Так само зробіть з рештою тіста та начинки.
  6. Зрази обкачайте у борошні.
  7. Викладіть зрази у розігріту у пательні олію та обсмажте їх з обох боків до золотистого кольору. Потім викладіть готові зрази спочатку на паперовий рушник для того, щоб видалити зайву олію, а потім не блюдо для подачі на стіл.

Смачного!

Популярне

Схожі статті

Старший син Анатолія Хостікоєва не від Наталії Сумської начудив: уявив себе героєм “Матриці” – вилитий Рівз

42-річний Георгій Хостікоєв вбрався у костюм Нео з "Матриці" й відразу ж відчув себе суперлюдиною. Актор відразу ж вступив у боротьбу з невидимим злом і, схоже, здобув перемогу.

Була дружина, але їй було все одно: Катерина Осадча закрутила таємний роман та завагітніла від жонатого

Історія кохання Юрія Горбунова та Катерини Осадчої не один рік було гучною темою для обговорень серед ЗМІ та прихильників. Чому пара довгий час тримала стосунки у таємниці?

40-річна TAYANNA розсекретила, скільки пропозицій руки та серця відхилила: є у неї дещо спільне з Ані Лорак

Нині співачці TAYANNA 40 років, і вона не відчуває себе фантастичною жінкою, швидше, самотньою. А були часи, коли перебувала закоханою й щасливою. От тоді й писала такі чудові пісні.

Звичайна жінка під 50: Оля Полякова показала, якою її щоранку бачить Буряковський без макіяжу і зачіски

45-річна співачка Оля Полякова змила грим і показала, якою щоранку її бачить чоловік Вадим Буряковський. Без макіяжу жінка виглядає не так свіжо та яскраво.

Хлопчик, який почав зніматися в кіно з 4 років: як живе один із кращих акторів-дітей в Україні Євген Лебедин

Це миле хлопчаче личко ми бачили у багатьох фільмах та серіалах. Євгена Лебедина ні з ким іншим не сплутаєш. Нині юнаку вже 17 років, і він намагається не згадувати про дитячу популярність.

Тиха розкіш в українському стилі чи шик під стать Роксолани: сестри Сумські не мають нічого спільного

Відомі українські актриси, рідні сестри та просто красуні, Ольга та Наталія Сумські, попри спорідненість зовсім не схожі між собою. Одна асоціюється з шиком Роксолани, інша – з тихою розкішшю.