Курячий шніцель готую за 15 хвилин: зіпсувати цю м’ясну страву неможливо – чоловік завжди просить добавки

Ця страва готується настільки легко і швидко, що вийде на відмінно навіть у людини, яка ніколи не стояла біля плити. Завжди можна приготувати курячий шніцель, якщо поспішаєте.

Несмачним курячий шніцель не може виявитися в принципі. Хіба що залишите м’ясо на плиті, а самі підете на прогулянку, і воно згорить. В усіх інших випадках смакуватимете вечерею, додавши будь-який гарнір чи накришивши нашвидкуруч салатик.

Вам знадобиться:

  • 1 куряча грудка;
  • 3 ст.лож. олії;
  • 2 яйця;
  • 200 г панірувальних сухарів;
  • сіль, чорний мелений перець.
Відбите філе присоліть і поперчіть

Поставте на стіл дві тарілки. В одну з них розбийте яйця і трішки збийте їх виделкою. В іншу всипте панірувальні сухарики. Курячу грудку покладіть на дошку й зробіть вздовж надріз так, щоб можна було розвернути дві половинки, але вони трималися купи.

Розгорніть філе, накрийте шматок м’яса поліетиленом і відбийте молоточком. Зніміть целофанову плівку, посоліть і поперчіть майбутній шніцель. Розверніть на інший бік і теж присипте сіллю та перцем.

Спочатку обмокніть в яйце, потім – у панірувальні сухарі

Поставте пательню на вогонь, щоб підігрівалася, й налийте в неї олію. Шматочок філе вмочіть спочатку в яєчну суміш, ретельно просочіть і перекладіть у тарілку з сухариками. Зробіть так, що м’ясо запанірувалося повністю зусібіч.

Смажте по 2 хвилини з обох боків

Тепер перекладайте підготовлене філе на сковорідку й смажте 2 хвилини на середньому вогні. Після цього переверніть шматочок і підсмажте з іншого боку. Знадобиться ще 2 хвилини. Перекладіть шніцель на тарілку й подавайте до столу, прикрасивши гілочкою петрушки, листком салату й кружальцем лимона.

М’ясо неодмінно буде м’яким і смачним. На гарнір можете брати кашу з будь-якої крупи чи картопляне пюре. Можна подати до шніцеля овочі – парові чи сирі в салаті.

Популярне

Схожі статті

Для цих рибних котлет і свіжу рибу купляти не треба: беру 1 склянку рису та 3 банки консервованої сардини

Котлети з консервованої сардини та рису, це простий і смачний спосіб приготувати ситну страву з доступних інгредієнтів. Вони підходять як для повсякденного обіду, так і для святкового столу.

Кекс зі стиглих бананів: з цим рецептом я перестала купляти магазинні булки. На аромат збігся весь підʼїзд

Банановий кекс – це чудовий спосіб використати стиглі банани та приготувати смачний домашній десерт. Простий у приготуванні, цей кекс стане улюбленим у вашій родині та ідеально доповнить чаювання.

Після цієї вечері чоловік зробив пропозицію руки та серця друге: запечені курячі крильця в пікантній глазурі

Курячі крильця в томатно-медовій глазурі – це страва, яка вразить ваші смакові рецептори своїм насиченим смаком і ароматом. Вони підходять як для повсякденного вечері, так і для святкового столу.