Лінивий м’ясний рулет: встала з дивану і приготувала смакоту за 10 хвилин. Беру лаваш і 300 грамів фаршу

Якщо часу та бажання довго та складно готувати м'ясо немає, просто зробіть у духовці надзвичайно геніальний та дуже простий м'ясний рулет, який точно сподобається всім, хто його скуштує

Страви з м’яса завжди користувались особливою популярністю – і на святкових, і на буденних столах. Насправді нічого дивного у цьому немає, адже страви, приготовані з м’яса, відрізняються особливими ароматами та смаком, а також вони є доволі ситними. Ділимось простим рецептом смачного м’ясного рулету, який точно стане вашим улюбленим. Готується така страва дуже просто та швидко, а в результаті ви отримуєте чудову страву.

Простий рецепт дуже смачного та ситного м'ясного рулету від досвідчених кулінарів
Простий рецепт дуже смачного та ситного м’ясного рулету від досвідчених кулінарів

Інгредієнти:

  • 300 грамів будь-якого фаршу;
  • 50 грамів сиру;
  • Пучок зелені;
  • Сіль, перець та інші приправи на власний смак.

Спосіб приготування:

Готується такий м’ясний рулет дуже просто. Для початку потрібно зробити найголовніше – підготувати до запікання фарш. Для цього до нього потрібно додати сіль та перець, а також всі інші необхідні спеції. Добре перемішайте фарш і розділіть його на дві рівні частини. Кожну з частин перекладіть на пергаментний папір. З фаршу сформуйте прямокутник і покладіть на нього сир та зелень, а потім обережно загорніть м’ясо з начинкою у рулет.

Коли з фаршу ви вже сформували рулет, потрібно загорнути його у пергаментний папір, на якому він і лежав. Кожен край пергаменту потрібно надійно зафіксувати ниткою або іншим способом. Отримані ковбаски покладіть на суху та розігріту пательню. Залийте майбутній рулет окропом і накрийте сковорідку кришкою. Тушкувати м’ясний рулет потрібно щонайменше 7 хвилин з кожного боку.

Як просто та швидко приготувати домашній м'ясний рулет за лічені хвилини
Як просто та швидко приготувати домашній м’ясний рулет за лічені хвилини

Коли страва готова, перекладіть м’ясні рулети на тарілку та залиште прямо у пергаментному папері. Страва повинна охолонути, та лише потім ви можете знімати папір і подавати м’ясний рулет до столу. Смачного!

Популярне

Схожі статті

“5 місяців виповнилося”: Володимир Дантес поділився фото підрослого Василя та побажав усім “дитячого” щастя

Володимир Дантес показав свого домашнього улюбленця, якого завів разом із Дашею Кацуріною. Фото пухнастика співак опублікував у своєму Instagram.

Єві Цекало вже 25 років: як виглядає та чим займається донька Лоліти Мілявської — стопами батьків не пішла

Поведінка та соціальна позиція батьків у багатьох родинах мають колосальний вплив на дитину, а, значить, й на її вибір життєвого шляху, і врешті решт, на майбутню долю.

Не рецепт, а скарб! Заварна паска на Великодній стіл: ніжний смак і вершковий аромат — просто ідеально!

Ароматна, солодка, ніжна та водночас волога заварна паска — ідеальна випічка для великого свята. Розповідаємо, як приготувати великодній смаколик.