Мій повсякденний салат, який готую по 3 рази на тиждень і їм майже щодня: не набридає і не поправляюсь

Салати не просто так вважають однією з найкорисніших страв для тих, хто піклується про своє здоров'я та фігуру. Така закуска допомагає позбутись від голоду та не набрати "зайвого"

Такий простий салат можна готувати хоч кожного дня – у його складі настільки збалансовано та вдало поєднали інгредієнти, що смак такої закуски важко описати словами. Оскільки салат має симпатичну презентацію, ви також можете готувати його і на святковий стіл. Нічого важкого у процесі приготування такої закуски немає – потрібно всього лише правильно поєднати всі інгредієнти, які точно є у кожної господині чи господаря. Отже, берімося до справи!

Інгредієнти:

  • Два варених курячих яйця;
  • Мариновані огірки;
  • 175 грамів шпротів;
  • 140 грамів консервованої кукурудзи;
  • Майонез.

Спосіб приготування:

Вигадати рецепт салату, легшого за цей, просто нереально. Отже, для початку потрібно відварити курячі яйця та залишити їх у холодній воді, аби вони охолонули. Потім очистьте яйця від шкаралупи та наріжте кубиками.

Наріжте яйця для приготування салату
Наріжте яйця для приготування салату

Тепер дістаньте звичайну банку шпротів, вага якої зазвичай складає близько 175 грамів. Відкрийте її та позбудьтесь від зайвої олії. Шпроти наріжте невеликими шматочками, аби в салаті вони виглядали красиво. Додайте рибу до нарізаних курячих яєць.

Наріжте шпроти та перекладіть у миску
Наріжте шпроти та перекладіть у миску

Тепер потрібно нарізати огірки. Якщо мариновані огірки у вас великого розміру, то нарізайте їх кубиками. Втім, якщо ви використовуєте невеликі огірочки, то шаткувати їх можете кружальцями. Найголовніше, щоб за розміром нарізаний інгредієнт відповідав іншим складовим салату, аби врешті-решт все виглядало красиво.

Наріжте огірки для салату
Наріжте огірки для салату

Фінальний інгредієнт – консервована кукурудза. Висипте всю банку та перемішайте ваш салат. На цьому етапі потрібно визначитись, чим ви будете заправляти свою закуску. Можете використовувати дієтичний майонез, якщо готуєте страву на святковий стіл, а можете заправити салат оливковою олією.

Додайте у салат кукурудзу
Додайте у салат кукурудзу

Оскільки у салаті є шпроти та мариновані огірки, солити його не потрібно. Втім, за бажання, перед подачею можете скуштувати салат і з’ясувати, чи достатньо він солоний на ваш смак.

Популярне

Схожі статті

Коли у вихідні йде дощ, влаштовую пікнік вдома: курячі шашлички, запечені у духовці, з часниковим маслом

Дощові вихідні не привід відмовлятися від пікніка. У такі дні можна створити атмосферу затишку та свята прямо у себе вдома, приготувавши курячі шашлички, запечені у духовці, з часниковим маслом.

Картопляна запіканка з фаршем під сиром: від такої страви складно відмовитися. Недорого, смачно і просто!

Розповідаємо, що приготувати на вечерю швидко та легко. Повірте, цей рецепт стане справжньою паличкою-виручалочкою для багатьох господинь.

Як змінювалася з роками Джамала: від незграбного підлітка з гострим поглядом до розкішної світової поп-діви

Шлях Джамали від худорлявої дівчинки з гострим поглядом до розкішної світової поп-діви є яскравим прикладом постійного розвитку, самовдосконалення та незламної віри в себе.