Навіть на дієті від нього не відмовлюсь. Салат “Гавайський”: сама їм так, а гостям подаю як намазку на хліб

Гавайський салат виходить доволі ніжним і пікантним. Його можна подавати до столу в салатниці або мастити на хліб як бутерброди. В будь-якому разі отримаєте справжнє задоволення.

Особливо такий салатик смакує дітлахам. Адже абсолютно не гострий, до того ж має в складі улюблений всіма малюками ананас. Рецепт підходить для дієтичного харчування.

Вам знадобиться:

  • 300 г курячої грудинки;
  • 3 яйця;
  • 8 кружалець ананаса;
  • 100 г сиру;
  • 1 л води;
  • 7 горошин чорного перцю;
  • 1 лавровий лист;
  • 3 ст.лож. майонезу.
Варене куряче філе наріжте кубиками

Налийте в каструлю воду, додайте лаврушку й перець горошком. Накрийте кришкою та поставте на вогонь. Коли закипить, додайте куряче філе, знову накрийте кришкою і варіть 20 хвилин.

Після цього плиту вимкніть, а м’ясо залиште в каструлі, щоб холонуло. У бульйоні воно буде більш соковитим. Холодне філе витягніть із каструлі й відправте в холодильник на 2 години, щоб застигло. Після цього можете нарізати кубиками.

Кружальця ананасів наріжте кубиками

Яйця дістаньте з холодильника, складіть у кухлик, в якому збираєтеся їх варити. Залийте холодною водою, щоб вона повністю їх покрила. Поставте на вогонь, присоліть і накрийте кришкою. Після закипання варіть 3 хвилини.

Потім відставте посуд із плити, але тримайте під кришкою ще 10 хвилин. Далі воду, в якій яйця варилися, злийте. Натомість налийте холодної води. Можете приступати до чистки яєць. Зварені за цією методикою, вони ніколи не потріскаються. Наріжте їх дрібними кубиками.

З’єднайте інгредієнти й заправте майонезом

Твердий сир натріть на тертушці з великими отворами. Консервовані ананаси дістаньте з банки, дайте стекти воді. Наріжте кубиками. З’єднайте в мисці всі компоненти. Заправте майонезом і спробуйте на Гавайський салат на смак. Можливо, захочеться додати трішки солі.

Популярне

Схожі статті

Тераса на березі річки: Наталія Могилевська показала частину свого будинку, куди щоранку виходить в халаті

Наталія Могилевська показала розкішну терасу у своєму будинку на березі річки, яку тільки нещодавно закінчила будувати. Співачка зауважила, що тепер має велику родину та усім повинно вистачати місця.

Соковитий, повітряний та ароматний ромовий пиріг до чаю: рецепт з кулінарного зошита мами з усіма секретами

Ромовий пиріг – це класичний десерт, який не залишить байдужим жодного ласуна. Сподіваємося, що цей рецепт стане вашим улюбленим, і ви будете радувати своїх близьких цим ароматним і ніжним пирогом.

Як виглядає реальний чоловік Олени Кравець з “Кварталу 95”: до шлюбу з ним її знали як Лєну Маляшенко

Лєну Маляшенко та Сергія Кравця звів КВК. Вони разом грали у криворізькій команді. У день свого 18-річчя він зізнався в коханні. Весілля зіграли лише через 5 років, коли Олена врешті завагітніла.