facebook

М’яке та розсипчасте медове диво: цим печивом я підкорила серце свого чоловіка. Печу щотижня йому на радість

Таке ароматне печиво з медом буквально тане в роті. До того ж ви будете неймовірно здивовані тим, як просто приготувати його та який показний вигляд мають ці кулінарні витвори.

Не часто зустрічаються рецепти, у яких замість вершкового масла використовують рослинну олію. Але це — саме той випадок. У поєднання з медом, виходить ароматне та м’яке печиво з цікавим зовнішнім виглядом завдяки одному лайфхаку, про який ми розповімо нижче.

Інгредієнти

  • Яйця 1 штука
  • Цукор 2 столові ложки
  • Мед 2 столові ложки
  • Рослинна олія 4 столові ложки
  • Сода 1/2 чайної ложки або розпушувач 1 чайна ложка без гірки
  • Борошно 240 г (+,-)

Приготування

Медове печиво
Медове печиво
  1. Для приготування печива у глибоку миску розбийте яйце, а потім всипте туди цукор. Ретельно перемішайте вінчиком яйце з цукром так, щоб цукор повністю розчинився.
  2. Далі потрібно додати у цю суміш мед та рослинну олію. Також добре все змішайте.
  3. Борошно обов’язково просійте крізь сито разом з розпушувачем, а потім додавайте їх порційно у суміш та замішуйте тісто до однорідності спочатку ложкою, а потім руками.
  4. Готове тісто потрібно завернути у плівку та відправити у холодильник на 20-30 хвилин.
  5. Потім сформуйте з тіста кульки вагою приблизно 20 г. З такої кількості тіста, що вказана в рецепті у вас повинно вийти десь приблизно 15 штук кульок.
  6. Кульки одразу викладіть на деко, застелене пергаментом. А далі за допомогою кухарського молотка для відбивання м’яса зробіть з кульок пласке печиво з характерним малюнком від молотка у вигляді бджолиних стільників. Це і є той самий лайфхак, про який ми говорили напочатку.
  7. Випікайте печиво у розігрітій заздалегідь до 180 градусів духовці у режимі верх-низ на середньому рівні не більше 10-12 хвилин, щоб не пересушити печиво.

Смачного!

Популярне

Схожі статті

Слава Дьомін розповів, чому Ксенія Мішина відмовила йому у серйозних стосунках: “Фінансова складова”

Телеведучий Слава Дьомін не приховує той факт, що хотів мати стосунки з акторкою Ксенією Мішиною. Жінка хоч і приймала залицяння шоумена, та у серйозних стосунках йому відмовила.

Без мами: молодшій доньці покійної Анастасії Заворотнюк виповнилось 6 років – як виглядає Міла Заворотнюк

Сім'я акторки Анастасії Заворотнюк приховувала від публіки її молодшу доньку протягом 6 років. Та на днях старша дочка Заворотнюк Анна вперше показала 6-річну Мілу.

Чому Даша Астафʼєва неодружена і не має дітей: найкрасивіша жінка України чесно розповіла про особисте життя

Даша Астафʼєва цього року відсвяткувала своє 39-річчя, проте актриса та модель досі офіційно неодружена, та не має дітей. Чому доля знаменитості та найкрасивішої жінки країни склалася саме так?

Мірошниченки зворушливо привітали названу доньку з 9-річчям і розсекретили, що подарували: “Терпляче чекала”

9-річна Ангеліна вперше відсвяткувала день народження в колі родини, а не в дитячому будинку. Тімур та Інна Мірошниченки влаштували справжнє свято для дівчинки.

“Сором”: Настя Каменських викликала неоднозначну реакцію відвертістю. Відкрила огляд на усе і навіть більше

Відома співачка Настя Каменських нещодавно ошелешила публіку новою світлиною в соціальних мережах. Проте користувачі зовсім не захоплювалися красою артистки, а скоріш – навпаки.

“Вона сказала “Так”: Melovin неочікувано зробив пропозицію дівчині – обличчя щасливиці приховав за кадром

Ще зовсім недавно Melovin скаржився на нещасливе кохання, раніше робив пропозицію заміжній жінці. А тепер похвалився обручкою, яку подарував невідомій красуні.