Пиріжки більше не готую. Турецький кухар показав новий рецепт: пончики з начинкою. Хто спробував – у захваті

З указаної кількості інгредієнтів вийде 20 повітряних пампухів з начинкою, яку можете варіювати за власними уподобаннями – крем, згущівка, варення, шоколад.

Вам знадобиться:

  • 3 жовтки;
  • 2 ст.лож. цукру;
  • 0,3 ч.лож. солі;
  • 3 ч.лож. ванільного цукру;
  • 270 г молока;
  • 11 г сухих дріжджів;
  • 4 скл. борошна;
  • 2 ст.лож. вершкового масла;
  • 1 банка вареного згущеного молока;
  • 1 ч.лож. цукрової пудри;
  • олія для фритюру.
Бокалом виріжте кружальця

У глибокій мисочці змішайте 3 жовтки з цукром, ванільним цукром та сіллю. Збийте масу вінчиком, поступово підливаючи підігріте до 40 градусів молоко. Просійте в цю суміш трішки борошна, додайте сухі дріжджі. Кількість дріжджів може бути не 11 г, а іншою – читайте на упаковці, скільки треба всипати дріжджів на 500 г борошна.

Розкладіть пампухи на пергамент

Продовжуйте перемішувати лопаткою і додавати невеликими порціями борошно. Коли тісто трішки загустіє, додайте розм’якшене вершкове масло. Всипте решту борошна й починайте замішувати тісто руками. Воно має бути достатньо м’яким, тож, можливо, вам доведеться додати не всю порцію борошна, достатньо буде й менше.

Смажте з обох боків

Коли тісто стане однорідним і не буде липнути до рук, змастіть миску олією і покладіть вимішаний ковбик туди. Накрийте кришкою і поставте в тепленьке місце на 1 годину. Коли знімете кришку, побачите, що тісто підросло.

Викладіть його на робочу поверхню, легенько присипте борошном і розкачайте пласт завтовшки в 1,5 см. Великим бокалом діаметром 7 см виріжте кружальця. Тісто, яке залишилося після розділки, змішайте в ковбик і накрийте перевернутою мискою на 2 хвилини.

Начиніть вареною згущівкою

Вже вирізані пампухи перекладіть на шматочки пергаменту, які наріжте завчасно. Накрийте рушником і залиште на 20 хвилин, щоб піднялися. Розігрійте олію в пательні й обережно перекладіть пончики туди. Вони мають плавати в жиру. Обсмажуйте з одного боку до золотавої кірочки, потім переверніть на інший.

Коли вироби прохолонуть, начиніть їх вареним згущеним молоком. Зробіть отвір на лінії зіткнення двох половинок і з кондитерського шприца заповніть середину пампуха згущівкою. Готові пончики присипте цукровою пудрою.

Популярне

Схожі статті

Як виглядають усі чоловіки Наталії Могилевської та що відомо про її нового коханого: “Вірю, що він фартовий”

Наталія Могилевська розповіла, що знайшла своє кохання і тепер по-справжньому щаслива. Однак до цього їй не щастило у любовних справах. Дізнайтеся, як виглядають усі чоловіки співачки.

Ех, Слава, а міг би стати зятем крутого олігарха: Дьомін розповів, чому не склалися його стосунки з мажоркою

Слава рідко розповідає про своє особисте життя, але його коментарі дозволяють скласти уявлення про нього самого. Нещодавно він поділився однією історією своїх стосунків, що викликала певний резонанс.

Більше піцу не замовляю: равлики з листкового тіста з неймовірною начинкою в 500 разів краще за будь-що

Якщо ви вважаєте, що піца – це вершина кулінарного задоволення, настав час переглянути свої вподобання. Равлики з листкового тіста з начинкою можуть змінити ваші уявлення про ідеальний перекус.