Мій чоловік не любить гарбуз, але це гарбузове суфле ум’яв за 1 хвилину: таке ніжне, що просто тане в роті

Сезон гарбузів у самому розпалі, тому настав час готувати щось цікавеньке з цим фруктом. Пропонуємо простий рецепт смачної та ситної страви – гарбузове суфле

Якщо вам здавалось, що страви, приготовані з гарбуза, не можуть бути смачними, ви помилялись. Насправді цей фрукт є не лише корисним, але й дуже апетитним. Пропонуємо приготувати гарбузове суфле за цим простим і дуже швидким рецептом. Гарантуємо, що вам буде достатньо скуштувати його всього лише раз, аби зрозуміти, що тепер це ваша улюблена страва. Отже, купуйте всі необхідні інгредієнти та беріться до приготування цієї казкової закуски!

Як просто та швидко приготувати гарбузове суфле, яке сподобається навіть гурманам
Як просто та швидко приготувати гарбузове суфле, яке сподобається навіть гурманам

Інгредієнти:

  • 150 грамів гарбуза;
  • 3 столові ложки цукру;
  • 2 курячих яйця;
  • Пів столової ложки борошна.

Спосіб приготування:

Процес приготування страви настільки простий, що з ним впорається навіть кухар-початківець. Для початку потрібно очистити гарбуз від шкірки та нарізати кубиками. Покладіть гарбуз у форму для випікання та готуйте у духовці або мікрохвильовій печі, поки фрукт не стане м’яким. Далі готовий гарбуз перекладіть у чашу блендера та подрібніть до однорідної маси.

Якщо у вас немає блендера, ви можете користуватись звичайним кухонним ситом. Перетріть гарбуз через сито, поки з нього не вийде однорідна каша. Далі потрібно відставити масу в сторону та зайнятись приготуванням інших продуктів. Жовтки відділіть від білків. Жовтки збийте з двома столовими ложками цукру, а потім додайте туди гарбузове пюре та пів ложки борошна.

Яєчні білки окремо збийте до появи густої та міцної міни, додайте цукор і продовжуйте збивати до міцних піків. З’єднайте білкову масу з жовтковою. Формочки для приготування суфле змастіть маслом і присипте борошном. Викладіть масу у формочки на ⅔ та посипте коричневим цукром зверху. Випікайте за температури 200 градусів близько 20-30 хвилин.

Як просто та швидко приготувати гарбузове суфле, яке сподобається навіть гурманам
Як просто та швидко приготувати гарбузове суфле, яке сподобається навіть гурманам

Готовий десерт подавайте гарячим до молока або какао. Після приготування страва швидко осідає, але це не впливає на смакові якості. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Ах, як же це смачно! Мене й просити не треба, сама готую щодня: тістечка з арахісом без духовки та яєць

Якщо ви шукаєте десерт, який можна приготувати так, щоб вразити гостей — тістечка з арахісом без духовки та яєць – саме те, що вам потрібно.

Цей рецепт салату мало хто знає! Нереально смачне поєднання звичайних овочів: весь секрет у заправці

Салат з капустою в поєднанні з іншими овочами виходить мега смачним, корисним і вдало урізноманітнить ваше щоденне меню. Обов'язково спробуйте!

“Скоро буде”: Вікторія Булітко з “Дизель Шоу” після заручин заінтригувала чутками про поповнення з нареченим

Вікторія Булітко захопила мережу кадрами з нареченим-красенем і заінтригувала новиною про поповнення. Детальніше акторка написала у своєму Instagram.