Чоловік спробував і захотів одружитись на мені вдруге. Найсмачніший салат з курячою печінкою: обожнюємо його

Смачний салат із курячою печінкою – одночасно ситний і неймовірно апетитний. Завдяки незвичайній заправці такий перекус швидко стане вашим улюбленим

Цей витончений салат – справжня кулінарна пісня, яка вражає не лише своїм смаком, але і зовнішнім виглядом. Таку закуску легко можна назвати справжнім переможцем серед інших салатів. Він приваблює яскравими кольорами та апетитним ароматом, що допомагає йому завоювати серця навіть найвибагливіших гурманів. Насичені кольори та контрасти роблять цей салат ідеальним варіантом для особливої вечері чи святкових подій.

Ароматний салат із курячою печінкою на вечерю або до святкового столу
Ароматний салат із курячою печінкою на вечерю або до святкового столу

Інгредієнти:

  • 300 грамів курячої печінки;
  • 1 головка салату айсберг;
  • 1 цибуля;
  • 2 огірки;
  • 1 солодкий перець;
  • Зелень;
  • 50 грамів горіхів;

Для маринаду:

  • 2 столові ложки оливкової олії;
  • 2 столові ложки соєвого соусу;
  • 1 столові ложки меду;
  • 1 зубчик часнику;
  • Сіль та перець на смак;

Спосіб приготування:

Для початку потрібно вимити печінку та обсушити її серветкою. Тепер розігрійте сковороду з рослинною олією та обсмажте печінку до золотисто-коричневого кольору. Додайте сіль і перець на власний смак. Дайте печінці трішки охолонути та наріжте її тонкими смужками. Тепер візьміться за нарізання овочів. Огірок наріжте соломкою, а цибулю – тонкими кільцями. За бажання, можете додати свіжу або смажену моркву.

Солодкий перець варто нарізати соломкою, але можете нашаткувати його будь-яким зручним способом. Горіхи подрібніть та беріться до приготування маринаду. У мисці перемішайте оливкову олію, соєвий соус, мед, пресований часник, сіль та перець. Добре все перемішайте до однорідності – заправка для салату готова.

У велику миску порвіть листя салату. Туди ж додайте нарізані овочі та печінку, а потім – полийте салат маринадом і невеликою кількістю соку з лимона, якщо бажаєте додати кислинки. Прикрасьте салат улюбленою зеленню та нарізаними горіхами. Перед подачею добре перемішайте салат, щоб всі інгредієнти просочилися маринадом.

Рецепт неймовірно смачного салату з курячою печінкою
Рецепт неймовірно смачного салату з курячою печінкою

Цей салат з курячою печінкою стане чудовим варіантом для вечері або святкового столу. Смачного!

Популярне

Схожі статті

“Можна копита відкинути”: 35-річна Ксенія Мішина назвала причину, чому останнім часом так багато працює

Українська актриса Ксенія Мішина зізналась, що останнім часом дуже багато працює. Як виявилось, робить вона це не для себе та навіть не для власного сина Платона.

Наталія Могилевська – мати двох, дружина і справжня господиня: рецепт шарлотки від української співачки

Відома українська співачка Наталія Могилевська розповіла, як готує яблучну шарлотку для своїх рідних. Зірка зізналась, що має фірмовий рецепт, який подобається всім.

“Я не жила в цій квартирі 4 роки”: Оля Полякова показала ремонт у київській оселі, де впала стеля. ФОТО

Ремонт у київській квартирі Олі Полякової тривав довгих 4 роки. Та, певно, повернення доньки Аліси з Англії та необхідність школярці жити в столиці значно прискорили темпи робіт.