Беру шпроти, плавлений сирок і яйце: божественна намазка на бутерброди за 5 хв з трьох простих інгредієнтів

Намазка зі шпротів із плавленим сиром стане справжньою зіркою будь-якого святкового столу. Достатньо просто змішати всі інгредієнти та організувати красиву подачу

На будь-якому святковому столі повинні бути не лише основні страви, але й смачні закуски. Якщо на думку ніяк не спадає, що такого смачного можна приготувати, спробуйте цей простий рецепт. Для того, щоб зробити намазку зі шпротів, достатньо зовсім трішки вашого часу та мінімум зусиль. У результаті у вас вийде неймовірно апетитна та ароматна закуска – смачна намазка на шматочку грінки.

Простий і дуже швидкий рецепт смачної намазки зі шпротами та плавленим сиром
Простий і дуже швидкий рецепт смачної намазки зі шпротами та плавленим сиром

Інгредієнти:

  • 1 банка шпротів;
  • 100 грамів плавленого сиру;
  • 2 яйця варені;
  • 2 столові ложки майонезу;
  • 1 столова ложка гірчиці;
  • Сіль та перець на смак;
  • Хліб для бутербродів.

Спосіб приготування:

Для початку потрібно дістати шпроти з банки та позбутись від зайвої олії чи будь-якої іншої рідини. Наступним кроком потрібно подрібнити рибу за допомогою виделки або ножа. Звичайні курячі яйця відваріть до середньої твердості та залиште у холодній воді, аби вони повністю охолонули. Потім наріжте їх.

Плавлений сирок витягніть з пакування та наріжте невеликими шматочками, аби потім всі інгредієнти було зручно перебивати на блендері. Коли всі продукти готові, покладіть їх у чашу кухонного блендера та додайте туди, за бажання, сіль та інші спеції. Не забудьте про майонез та гірчицю. Ввімкніть блендер на середній режим і продовжуйте збивати, поки консистенція намазки не стане однорідною.

Тепер приготуйте грінки. Хліб підсмажте на сковороді або за допомогою спеціального гриля. На кожен шматочок хрусткого тосту викладіть отриману намазку. Подавайте готові бутерброди зі смачною намазкою, прикрашені зеленню чи травами.

Простий рецепт намазки зі шпротів, яка стане головною зіркою святкового столу
Простий рецепт намазки зі шпротів, яка стане головною зіркою святкового столу

З цією намазкою ви можете створити багато апетитних закусок. Смачного!

Популярне

Схожі статті

До м’ясця подаю теплий салат зі смажених помідорів: черрі на салатному листі подобається всім домашнім

Якщо зібралися поласувати стейком чи біфштексом, потрібно обов'язково додати до смачного м'ясця овочеву складову. Чудова ідея – зробити салат зі смаженими помідорами. Легка закуска буде доречною.

До чаю готую нашвидкуруч швидкий пиріг із начинкою: тісто замішую вінчиком, навіть руки залишаються чисті

Коли хочеться попити чайку з чимось смачненьким, відразу згадайте цей рецепт. Тісто заливне, тому готується дуже швидко. Ароматна начинка додає особливої нотки смаку.

Актриса “Дизель Шоу” Вікторія Булітко показала свого майбутнього чоловіка: ви думали, це Сморигін, але ні

Вікторія Булітко настільки закохана й щаслива, що хоче розповісти про своє кохання всьому світу. На закиди, що щастя любить тишу, не зважає, а всіляко афішує свого обранця.