Таких смачних пельменів ви ще не їли: простий рецепт моєї мами випрошують всі подруги. Секрет у начинці

Варто лише один раз скуштувати пельмені, приготовані за цим рецептом, і вам більше не захочеться купувати магазинні напівфабрикати. Хутчіше запам'ятовуйте, як приготувати смачну вечерю!

Ніжний і соковитий фарш, захований у правильно приготоване тісто – ідеальна вечеря, яка здатна сподобатись навіть найбільшому гурману. Для приготування смачних пельменів варто лише знати деякі хитрощі. Ділимось найкращим рецептом домашніх пельменів, які на смак нагадають вам страву, яку кожна мама готувала хоча б раз.

Простий рецепт соковитих домашніх пельменів нашвидкуруч
Простий рецепт соковитих домашніх пельменів нашвидкуруч

Інгредієнти

Для тіста:

  • 2 стакани борошна;
  • 1 яйце;
  • 1/2 чашки води;
  • 1/2 чайної ложки солі;

Для начинки:

  • 300 грамів м’якого яловичого фаршу;
  • 150 грамів свинячого фаршу;
  • 1 середня цибуля;
  • 2 зубчики часнику;
  • Сіль та перець на смак;
  • 1/4 чашки бульйону.

Спосіб приготування:

Для початку потрібно приготувати тісто для пельменів. Для цього у великій мисці змішайте борошно, одне куряче яйце та сіль. Добре перемішайте те, що вийшло, та лише потім почніть поступово додавати воду. Продовжуйте постійно перемішувати отриману суміш, доки не утвориться м’яке тісто. Наступним кроком накрийте тісто звичайним кухонним рушником і залиште його відпочивати принаймні 30 хвилин.

Тим часом почніть готувати начинку для пельменів, в якій і полягає весь секрет. Для цього візьміть окрему велику миску та змішайте яловичий та свинячий фарш. Далі очистьте та наріжте цибулю, додайте її до фаршу, а також не забудьте очистити та нарізати часник. До начинки для пельменів також додайте сіль, перець та бульйон. Добре перемішайте.

Коли тісто достатньо відпочило, почніть формувати пельмені. Розкачайте тісто у тонкий шар. Використовуючи маленьку склянку або спеціальну форму для вирізання тіста для пельменів, виріжте круглі шматочки. На кожен шар тіста покладіть невелику кількість начинки. Загорніть тісто наполовину, з’єднайте краї, утворюючи півкола. З’єднайте кінці пельменів, утворюючи традиційну форму страви.

Як приготувати смачні домашні пельмені, які виходять соковитими
Як приготувати смачні домашні пельмені, які виходять соковитими

Тепер можете зварити пельмені або скласти їх у пакет чи контейнер і закласти зберігати до морозильної камери. Варити страву потрібно близько 5-7 хвилин після закипання. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Щось давно не чутно: куди подівся й чим займається зараз екс-тренер “Голосу країни” і кум Горбунова Потап

Репер Потап більше не приховує своє місцезнаходження і регулярно публікує фото з країн Європи та Америки у своєму Інстаграм-блозі. Схоже, повертатися в Україну артист не поспішає.

Можна і запікати, і смажити, все одно буде смачно: тісто для пиріжків як пух. З будь-якою начинкою – шедевр

Приготування пиріжків за цим рецептом не потребує великих зусиль, але результат вас точно порадує. Тісто виходить надзвичайно ніжним і пухким, а пиріжки – смачними та ароматними.

Стакан молока, 3 яйця і варення: щотижня готую цей пуховий пиріг до чаю – мало хто знає цей чудесний рецепт

Пиріг за цим рецептом виходить дуже пухким, ніжним і не сухим. Приготувати його не складно: вам знадобляться найпростіші інгредієнти і трішки часу.