Ця страва не покидає мого меню: готую її на вечерю щотижня. Просто беру спагеті, два помідори і насолоджуюсь

Смачну вечерю можна приготувати швидко та без зайвого клопоту. Розповідаємо про простий і смачний варіант страви на будь-який випадок життя, яка ніколи не набридає

Якщо ви думали, що приготувати справжню італійську пасту – це важка задача, редакція “Однієї хвилини” готова довести зворотне. Для приготування смачної вечері достатньо виділити зовсім трішки свого часу та зусиль, а в результаті ви отримаєте неймовірно апетитну страву. Отже, хутчіше запам’ятовуйте цей простий рецепт.

Яку вечерю приготувати, щоб не витрачати багато часу та зусиль
Яку вечерю приготувати, щоб не витрачати багато часу та зусиль

Інгредієнти:

  • 300 г спагеті;
  • 2-3 великих помідори;
  • 3-4 зубчики часнику;
  • 1/4 склянки оливкової олії;
  • Сіль;
  • Свіжозмелений чорний перець;
  • 1/2 чашки свіжого базиліку;
  • 1/2 чашки тертого пармезану;

Інструкції:

Для початку потрібно відварити спагеті. Для цього велику каструлю з водою поставте на вогонь і доведіть до кипіння. Додайте трішки солі. Спагеті варити згідно з інструкціями на звороті пакування до потрібного ступеня готовності.

Поки готуються спагеті, можете почати готувати соус для пасти. Якщо використовуєте свіжі помідори, замочіть їх у гарячій воді на кілька хвилин, а потім видаліть шкірку і наріжте на кубики. Якщо використовуєте консервовані помідори, просто наріжте їх. Тепер візьміться до пасерування часнику. Для цього розігрійте оливкову олію в глибокій сковороді на середньому вогні. Додайте дрібно нарізаний часник та обсмажте його, поки він не почне приємно пахнути.

Додайте нарізані помідори на сковороду. Посоліть та поперчіть на власний смак. Якщо помідори кислі, додайте трішки цукру. Готуйте соус на середньому вогні, помішуючи час від часу, до того моменту, поки помідори не розпадуться і не утвориться густий соус. Приберіть сковороду з вогню. Додайте свіжий нарізаний базилік та перемішайте.

Швидкий і дуже смачний варіант італійської вечері на кожен день
Швидкий і дуже смачний варіант італійської вечері на кожен день

Готові спагеті перекладіть на пательню з соусом та перемішайте, щоб макаронні вироби рівномірно покрилися соусом. Подавайте на тарілки, а зверху посипте тертим пармезаном або гранульованим сиром. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.