Якщо домашні просять на сніданок піцу, особливо не морочуся: беру хліб, яйця, сир – смакота готова за 10 хв

Що може бути кращим, аніж піца на сніданок? Таким наїдком залюбки ласуватимуть навіть малоїжки. От тільки часу на приготування страви вранці зазвичай обмаль. Та є чудовий вихід.

Якщо немає бажання возитися з замішуванням тіста, можете замінити його звичайним білим хлібом. А замість духовки використати пательню, на якій наша швидка піца зготується ідеально. Повірте, буде не менш смачною, ніж справжня.

Вам знадобиться:

  • 3 шматочки білого хліба;
  • 50 г твердого сиру;
  • 1 маринований огірок;
  • 1 помідор;
  • 2 яйця;
  • 3 ст.лож. майонезу;
  • 3 ст.лож. кетчупу;
  • сіль, перець.
Підсмажте хлібні кубики

Кожен шматочок хліба наріжте кубиками. У мисочці змішайте яйця з сіллю та меленим чорним перцем. Легенько збийте масу виделкою. Окремо змішайте майонез із кетчупом. За необхідності кетчуп можете замінити томатною пастою.

Залийте омлетом і соусом

Поставте пательню на вогонь, влийте трішки олії, щоб розігрілася. Всипте хлібні кубики. Обсмажте 3 хвилини, час від часу перемішуючи, щоб шматочки не підгоріли. Залийте омлетом.

Додайте кубики помідора й огірка

Коли яйця трішки схопляться, викладіть зверху соус із майонезу з кетчупом. Далі – помідор, нарізаний кубиками, і маринований огірок, теж подрібнений. Присипте твердим сиром, натертим на тертушці з великими отворами.

Присипте тертим сиром

Накрийте кришкою й потримайте хвилин 5, щоб сир розплавився. Після цього можете виймати хлібну піцу зі сковорідки, перекладати на плаский таріль, різати на порційні шматочки й подавати до столу.

Такою кількістю наїдку можна сміливо нагодувати двох дорослих людей або трьох дітлахів. Усі вони скажуть вам щире спасибі за такий гарний, смачний і ситний сніданок.

Популярне

Схожі статті

З лососем і полуницею: переможниця “МастерШеф-12” показала новий рівень окрошки – рецепт вже тут

Валерія Матрохіна, українська кулінарка та переможниця проєкту "МастерШеф-12", на особистій сторінці в Інстаграмі розповіла, як готувати незвичайну окрошку.

Чому я раніше не знала цей рецепт? Уся сім’я підсіла на таку вечерю: соковиті пельмені з ідеального тіста

Пельмені - це знайома всім універсальна страва для всієї родини. У домашніх умовах їх можна зробити дуже соковитими та ніжними. Сьогодні ми підготували рецепт, який нікого не залишить байдужим.

В береті і кросівках: Оля Полякова опростоволосилася і у Лондоні нарядилася з французьким шармом (ФОТО)

Оля Полякова показалась на тлі лондонських вулиць у стильному образі з французьким шармом. Новими світлинами співачка поділилась у своєму Instagram.