Навчилася готувати без борошна. Рецепт м’ясних пиріжків: чоловік уплітає за обидві щоки і просить добавки

Для тих, хто слідкує за фігурою, пропоную приготувати пиріжки без борошна. Тісто чудово замінюється картопляним пюре. Виходить дуже смачно й усім домашнім сподобається.

Тісто в наших пиріжках не містить борошна. Та все ж доведеться взяти трішки, щоб обваляти сформовані пиріжечки, а вже потім відправляти на пательню.

Вам знадобиться:

  • 1 кг картоплі;
  • 1 яйце;
  • 1 цибулина;
  • 350 г фаршу;
  • 1 дрібка солі;
  • чорний мелений перець;
  • борошно для обвалювання.
У млинець, сформований із картопляного пюре, додайте фарш і загорніть

Почищену цибулину наріжте кубиками та підсмажте на пательні з олією. Постійно перемішуйте. Додайте фарш, сіль і перець. Смажте до готовності на середньому вогні. Готовий фарш перекладіть у тарілку і залиште холонути.

Картоплю почистьте, помийте, наріжте величенькими шматочками й відваріть у підсоленій воді до готовності. З готової картоплі воду злийте, а масу перетворіть на пюре. Коли повністю прохолоне, вбийте яйце.

Обваляйте картопляний пиріжок у борошні

Візьміть у руки столову ложку картоплі, розплескайте руками, щоб вийшов коржик, додайте 2 чайні ложки м’ясної начинки в середину. Закрийте картопляним коржем і зліпіть у вигляді пиріжка. Обваляйте його в борошні з усіх боків.

Розігрійте на вогні пательню, влийте олію. Викладіть пиріжки в один шар, щоб не торкалися одне одного. Підсмажте на середньому вогні до появи золотавої скоринки, переверніть на інший бік і смажте до повної готовності.

Смажте з обох боків

Викладіть готові вироби на паперовий рушник, щоб зійшов зайвий жир. Картопляні пиріжки з м’ясом можна подавати в обід до першої страви, на вечерю чи вранці на сніданок. У такому разі зваріть картоплю і підсмажте фарш із цибулею звечора, щоб уранці тільки підсмажити смачні пиріжечки.

Популярне

Схожі статті

“Все зафіксувала”: Екс-дружина Володимира Остапчука навідалась до його будинку, щоб перевірити спільне майно

Христина Горняк та Володимир Остапчук розлучилися два роки тому й досі не вирішили питання щодо поділу спільного майна. Днями друга дружина шоумена навідалась у їхній спільний будинок.

“Лікували не від того”: у сестри Жанни Фріске, яка померла від онкології, стався рецидив раку з метастазами

Рідна сестра відомої російської співачки Жанни Фріске, яка відійшла у вічність майже 10 років тому, розповіла про негаразди, з якими довелось зіткнутись.

Поки готувалось, встигла зібратись на роботу: закрутила сосиску в лаваш, помастила яйцем та кинула в духовку

Найпростіший варіант сніданку – лаваш із сосискою. Розповідаємо, як приготувати поживний перекус для всієї родини, але при цьому не запізнитись на роботу.