Салат з буряка. Потрібен всього один основний інгредієнт: рецепт за 1 хвилину, який з’їдається за секунду

Для приготування салату за цим рецептом достатньо використати всього один основний інгредієнт. Гарантуємо, що простішого варіанту закуски вам точно не вдасться відшукати

Апетитний салат із буряка – не лише смачна, але й корисна закуска, яка повинна бути присутня в щоденному раціоні. Так, ця культура містить у своєму складі чималу кількість корисних мікроелементів і вітамінів, які сприяють правильному та здоровому функціонуванню організму. Крім того, буряк – низькокалорійний овоч, а тому стане ідеальною стравою для тих, хто стежить за своєю вагою та фігурою. Отже, хутчіше беріться до приготування цього смачного салату!

З чим змішати буряк, щоб отримати смачний, ситний і дієтичний салат на кожен день
З чим змішати буряк, щоб отримати смачний, ситний і дієтичний салат на кожен день

Інгредієнти:

  • 1 середній буряк;
  • 50 грамів волоського горіха;
  • 50 грамів сирного соусу;
  • 1-2 столові ложки оливкової олії;
  • 1 столова ложка бальзамічного оцту;
  • Сіль та чорний перець на смак;
  • Свіжі трави для подачі.

Спосіб приготування:

Для початку потрібно помити та очистити буряк. Наступним кроком його потрібно приготувати, а зробити це можна декількома способами. Так, ви можете запекти його у духовці – для цього готуйте овоч протягом 40-45 хвилин за температури 180 градусів. Лише після цього наріжте його на кубики. Приготувати буряк можна й іншим способом – зварити його у шкірці, доки він не стане м’яким. Потім дати йому охолонути, очистити, і порізати.

Наступним кроком перекладіть нарізаний кубиками або натертий на звичайну тертку буряк у велику миску. Додайте горіхи, які попередньо подрібнили за допомогою ножа або будь-яким іншим способом. У ту ж саму миску потрібно додати сирний соус. Полийте майже готову страву невеликою кількістю оливкової олії та, за бажання, додайте краплю бальзамічним оцтом.

Далі потрібно посолити та поперчити салат на власний смак і прикрасити його свіжими травами. Подавайте готову страву до столу, прикрасивши її свіжими травами або будь-якими улюбленими додатками. Так закуска виглядатиме й смакуватиме набагато краще.

Простий рецепт салату з буряка на святковий стіл і на кожен день
Простий рецепт салату з буряка на святковий стіл і на кожен день

Цей салат поєднує солодкуватий смак буряка з гостротою горіхів та ніжністю сиру, створюючи смачний та здоровий страву.

Популярне

Схожі статті

Женя Кот замилував світлинами з донькою: 2-місячна власниця хати з басейном, що будують зіркові батьки

Життя одного з найвідоміших хореографів України, Жені Кота, разом із його дружиною Наталією Татарінцевою, змінилося кардинально два місяці тому, коли на світ з'явилася їхня донечка Леля.

“Можна копита відкинути”: 35-річна Ксенія Мішина назвала причину, чому останнім часом так багато працює

Українська актриса Ксенія Мішина зізналась, що останнім часом дуже багато працює. Як виявилось, робить вона це не для себе та навіть не для власного сина Платона.

Наталія Могилевська – мати двох, дружина і справжня господиня: рецепт шарлотки від української співачки

Відома українська співачка Наталія Могилевська розповіла, як готує яблучну шарлотку для своїх рідних. Зірка зізналась, що має фірмовий рецепт, який подобається всім.