Всі дружини мають знати цей рецепт. Рулет із сала з часником: на одному шматочку неможливо зупинитися

Щоб нагодувати чоловіка, знадобиться лише один шматочок цього рулету з чорним хлібом та гірчицею. А готується рулет доволі просто за допомогою поліетиленового пакета.

Такий рулет можна їсти в будень і подавати на свята гостям. Вони обов’язково оцінять смак поживного продукту і попросять дати рецепт.

Вам знадобиться:

  • 1 кг сала;
  • 1 яйце;
  • 1 цибулина;
  • 1 морквина;
  • 1 дрібка чорного перцю;
  • 0,5 ч.лож. солі;
  • 0,5 ч.лож. тмину;
  • 0,3 ч.лож. сушеного часнику;
  • 1,5 ч.лож. копченої паприки.
Загорніть половину сала в форму

Зі шматочка сала зріжте шкуринку і наріжте тонкими смужечками. Обчистьте овочі. Цибулину наріжте дрібними кубиками. Морквину натріть на тертушці. Змішайте все у мисочці.

Додайте копчену паприку, сіль, часник, тмин, мелений чорний перець. Перемішайте і залиште на 30 хвилин, щоб промаринувалося. Потім додайте яйце і ще раз перемішайте. Пакет для запікання розріжте навпіл. Викладіть половину фаршу з сала, загорніть у целофан, випустіть повітря, підгорніть краї та підв’яжіть.

Перекладіть ковбики в форму

Таким же чином зробіть другий рулет. Викладіть рулети у форму для запікання швом догори. Випікайте 1 годину за температури 170 градусів. Дайте застигнути прямо в формі за кімнатної температури.

Покладіть вантаж і відправте в холодильник

Накрийте рулети кришкою, яка менша за діаметром форми, притисніть їх і поставте зверху вантаж – пляшку з водою чи щось інше. Відправте в холодильник на всю ніч, а вранці дістаньте з целофану й можете нарізати.

Готові рулети наріжте

Рулет із салом чудово тримає форму, не розвалюється. Якщо хочете нарізати дуже тонко, то трішки підморозьте рулет. Такий наїдок підійде як закуска або ж подавайте до борщу. Рулет дуже ситний, тому можна брати з собою в дорогу.

Популярне

Схожі статті

Спробувала в гостях, повторила вдома і тепер мої просять її щодня: запечена у фользі картопля з грибами

Подорожуючи кулінарним світом, ми часто зустрічаємо страви, які залишають незабутні враження і здатні змінити наше уявлення про смак. Одна з таких страв — запечена у фольгу картопля з грибами.

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".