Останні кабачки в сезоні готую тільки так: смакота за 10 хвилин, яку просять всі мої разом з добавкою

Страва готується на пательні настільки швидко, що її можна регулярно робити на сніданок. Домашні підуть із дому у справах ситі й вдоволені, а діти не каверзуватимуть за столом.

Навіть ті, хто не любить кабачки, вкупі з яйцями та сиром уплітатимуть наїдок за обидві щоки. На тарілці кабачково-яєчний рулет виглядає немов із ресторану, а насправді все робиться дуже просто.

Вам знадобиться:

  • 1 середній кабачок;
  • 4 яйця;
  • 75 г сиру;
  • 0,3 ч.лож. італійських трав;
  • 2 ст.лож. олії;
  • сіль.
Підсмажте з одного боку

Кабачок чистити не потрібно. Просто помийте, промокніть вологу й натріть на тертушці. Пательню поставте розігріватися на сильний вогонь, наливши олію. Перекладіть наш кабачок у сковорідку. Довго смажити, помішуючи, не потрібно. За 2 хвилини зніміть сковорідку з вогню.

Переверніть на інший бік

Візьміть яйця, розбийте в мисочку. Додайте сіль, італійські приправи чи якісь інші до свого смаку. Виделкою легенько збийте масу до однорідності й з’єднайте яйця з підсмаженими кабачками. Все ретельно перемішайте.

Вилийте отриману суміш на пательню. Струсніть сковорідку, щоб вона рівномірно розподілилася по всій поверхні. Накрийте кришкою і доводьте до готовності на мінімальному вогні.

Присипте сиром і загорніть у пергамент

Коли кабачки з яйцями підсмажаться знизу, а зверху трішки притягнуться, прикладіть до пательні пласку тарілку й переверніть на неї печеню. Потім акуратно перекладіть із тарілки знову на пательню, щоб кабачкова піца підсмажилася з іншого боку.

Розгорніть рулет і наріжте на порції

Натріть на тертушці шматочок сиру. Піцу викладіть на аркуш пергаменту, з одного боку насипте сир і загорніть рулетом прямо з папером. Зачекайте 2 хвилини, надавши можливість сиру розплавитися. Пергамент зніміть, а кабачково-яєчний рулет наріжте на порційні шматочки й можете частувати рідних.

Популярне

Схожі статті

Хто красивіший без марафету? Ольга та Наталія Сумські показалися без макіяжу і вразили природною красою

Сестер Ольгу та Наталію Сумських вважають одними з найкрасивіших жінок українського шоу-бізнесу. Так як виглядають акторки без макіяжу та марафету?

Невістка – в горлі кістка? Третя дружина Остапчука показала, який “багатий” стіл накрила для свекрухи

Великдень заведено відзначати всією родиною. От і батьки Володимира Остапчука вирішили відвідати сина з невісткою. Як зустріла молода невістка свекра та свекруху?

“Навіть для мене було занадто”: Оля Цибульська відверто зізналася, що стикнулася з сериозною недугою

Знаменита українська артистка Оля Цибульска поділилася з підписниками складною особистою історією, через яку зірка навіть не хоче зʼявлятися перед публікою. З чим довелося стикнутися співачці?