Курячі рулетики загортаю в пергамент немов цукерки й запікаю: на смак набагато краще, аніж будь-які солодощі

Можливо, для приготування курячих рулетиків доведеться трішки повозитися, але нехай вас це не лякає. Процес приготування проходить практично непомітно й не викликає особливих труднощів.

Курячі рулетки з сиром, морквою та петрушкою виходять дуже ніжними на смак і просто тануть у роті. Тож коли зготуєте на пробу, доведеться наступного дня повторити, настільки страва припаде до вподоби домашнім.

Вам знадобиться:

  • 700 г курячого філе;
  • 10 г солі;
  • 7 г чорного перцю.

Для начинки:

  • 200 г сиру моцарела;
  • 1 морквина;
  • 200 г йогурту;
  • 50 г петрушки;
  • 200 г твердого сиру для присипки.
М’ясо намастіть начинкою

Куряче філе розділіть на дві рівні половинки вздовж. Кожну з них наріжте під кутом 45 градусів на 5 шматочків. Викладіть на дощечку, накрийте поліетиленовою плівкою і відбийте молоточком.

М’ясо з начинкою загорніть у рулетики

Зніміть плівку й присипте м’ясо чорним меленим перцем так, щоб кожен шматочок став перченим. Таким же чином посоліть відбивні. Переверніть їх на інший бік. Знову поперчіть та посоліть.

Зробіть цукерки з пергаменту

Моцарелу натріть на тертушці з великими отворами. Морквину почистьте й теж натріть. Змішайте сир із морквою. Вимиту й висушену петрушку подрібніть ножем. Відправте туди ж і залийте йогуртом. Все перемішайте ложкою.

Присипте рулетики сиром

На кожен шматочок м’яса викладіть начинку ложкою, притисніть до філе й загорніть рулетиком. Напівфабрикати викладіть на прямокутні аркуші пергаменту й загорніть у папір на кшталт цукерки. Викладіть на деко й випікайте в духовці 30 хвилин за температури 180 градусів.

Курячі рулетики в сирі

Дістаньте деко з духовки, розгорніть курячі рулетки й позбавте паперу. Знову викладіть у форму й присипте натертим твердим сиром. Ще раз поставте в духовку. Цього разу на 10 хвилин. Подавайте до столу зі свіжими чи маринованими овочами.

Популярне

Схожі статті

Краще дивитись на зморшки, ніж піти до хірурга: Марічка Падалко, Соломія Вітвіцька проти пластики обличчя?

Дві українські телеведучі, Марічка Падалко та Соломія Вітвіцька, демонструють, що природна краса та зрілість можуть бути настільки ж привабливими, як і молодість, повернена пластичними операціями.

Коли я печу італійське печиво з яблуками та горіхами, то діти чергують на кухні: розлітається ще гарячим

Італійська кухня відома своїми неперевершеними десертами, що підкорюють серця гурманів по всьому світу. Одним із таких кулінарних шедеврів є м'яке печиво з яблуками та волоськими горіхами.

Осадча, Кароль, Падалко похизувались у вишиванках: хтось у нових найдорожчих, а комусь й торішня серцю мила

Щороку вишиванка стає дедалі популярнішим елементом гардероба українців, особливо під час святкувань Дня вишиванки. Цього року українські зірки, як завжди, вразили своїм вбранням.