Ліниві пиріжки: встала з дивану і приготувала це диво за 10 хвилин. В начинку з фаршем додаю ще цибульку

Неймовірно апетитні пиріжки з м'ясом готуються дуже просто та швидко, але результат точно не відрізнити від класичного "довгого" варіанту. Хутчіше беріться до приготування!

Хто не любить ароматні домашні пиріжки з м’ясом і неймовірно хрусткою скоринкою? Певно, таких людей знайти дуже важко. Пропонуємо спробувати приготувати цю апетитну закуску власноруч. Гарантуємо, що вам не доведеться витрачати зайвих нервів і багато часу для того, щоб отримати у результаті смачне частування. Отже, берімося до справи?

Як дуже швидко приготувати повноцінні домашні пиріжки
Як дуже швидко приготувати повноцінні домашні пиріжки

Інгредієнти

Для тіста:

  • 2 склянки борошна;
  • 1 чайна ложка розпушувача для тіста;
  • 1/2 чайної ложки солі;
  • 1 склянка молока;
  • 1 куряче яйце;

Для начинки:

  • 300 г фаршу;
  • 1 середня цибуля;
  • 2 зубчики часнику;
  • Сіль та перець на смак;
  • 2 ст. ложки рослинної олії.

Спосіб приготування:

У великій мисці змішайте просіяне борошно, розпушувач для тіста та сіль. Туди ж додайте молоко та яйце, змішайте до утворення однорідного тіста.

Очистьте та наріжте всі необхідні овочі. У сковороді розігрійте рослинну олію. Додайте туди цибулю та часник. Продовжуйте смажити овочі, постійно перемішуючи їх, до м’якості. Додайте фарш до цибулі та часнику, смажте, поки фарш не змінить колір і повністю не приготується. Приправте фарш сіллю та перцем на власний смак. За бажання, можете протушкувати фарш у рідині, яке виділило м’ясо. Але якщо залишити цей сік у готовому м’ясі, пиріжки будуть соковитішими.

Зніміть начинку для пиріжків з вогню. Розкачайте тісто у великий пласт, виріжте круги за допомогою склянки. Покладіть на кожен шматочок тіста трішки начинки та складіть його навпіл, створюючи форму пиріжка. Смажте пиріжки на розігрітій сковороді та достатній кількості свіжої олії до золотисто-коричневого кольору з обох сторін.

Простий і дуже швидкий рецепт смачних пиріжків без дріжджів
Простий і дуже швидкий рецепт смачних пиріжків без дріжджів

Готові ліниві пиріжки подавайте гарячими. Можна прикрасити зеленню або додати до закуски соус на ваш вибір. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.