Мій коронний рецепт. Смачні та пишні оладки з яблуками: підібрала ідеальні пропорції, тепер готую постійно

Апетитні оладки на сніданок стануть ще смачнішими, якщо у тісто для такого десерту додати яблука. Розповідаємо про головний секрет, який зробить початок вашого дня кращим

Б’ємось об заклад, що таких смачних оладок ви ще ніколи в житті не куштували. Готуються вони за класичним швидким рецептом, щоправда, у процесі потрібно додати у склад вашого десерту терті яблука. Такий інгредієнт робить готову страву набагато ніжнішою, а яблучний сік, який виділяє фрукт, розбавляє солодкий присмак ноткою кислинки. Вже хочете скуштувати цю смакоту? Тоді хутчіше готуйте оладки з яблуком!

Кулінари поділились неймовірно смачним рецептом оладок з яблуком, які виходять ніжними
Кулінари поділились неймовірно смачним рецептом оладок з яблуком, які виходять ніжними

Інгредієнти:

  • 2 середні яйця;
  • 1 склянка молока;
  • 2 ст. ложки рослинної олії;
  • 1,5 склянки пшеничного борошна;
  • 2 ст. ложки цукру;
  • 1 ч. ложка розпушувача тіста;
  • 1/2 ч. ложки солі;
  • 1 ч. ложка меду;
  • 2 яблука;
  • Ванільний цукор або кориця;
  • Рослинна олія для смаження;

Спосіб приготування:

Для початку потрібно вибрати велику миску, в якій ви будете готувати тісто для оладок. У посуді збиваємо курячі яйця. Додаємо молоко, рослинну олію. Не забудьте і про те, що ваші оладки треба зробити солодкими. Оберіть, що саме ви хочете використовувати – мед або цукор. Додайте у тісто та добре перемішайте до отримання однорідної маси.

Поступово додаємо просіяне борошно і розпушувач для тіста, постійно перемішуючи масу. Це потрібно для того, щоб уникнути утворення грудочок. Яблука потрібно почистити, видалити серцевину і натерти на дрібній секції тертки. Додаємо нарізані яблука до тіста та добре перемішуємо.

Поставте сковорідку з олією розігріватись на середньому вогні на плиті. Коли олія добре прогрілась, ложкою розкладаємо порції тіста на поверхню розігрітої пательні. Обсмажуємо оладки до золотисто-коричневого кольору з обох сторін. На це може знадобитись близько 2-3 хвилини з кожного боку.

Як швидко та просто приготувати смачні оладки з яблуками
Як швидко та просто приготувати смачні оладки з яблуками

Готові оладки викладіть на паперовий рушник, щоб видалити зайву олію. Десерт можете посипати ванільним цукром або корицею на власний смак. Подаємо оладки гарячими, так вони смакують краще. Ви також можете прикрасити готовий десерт медом або ягодами. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Закусок багато не буває: огірки по-корейськи — знаменита страва кімчі. Це не лише смачно, а ще й корисно

Коли справа доходить до корейської кухні, багато хто експериментує з різноманітними стравами, щоб відчути екзотичні смаки та нові кулінарні враження. Але на першому місці — знаменита кімчі з огірків.

Українська Південна Пальміра не гірше Мальдівів: Леся Нікітюк приїхала в Одесу й приголомшила своїм виглядом

Леся Нікітюк ніколи не відмовляє собі похизуватися своїми принадами та зробити цікаві фото з міст, де вона буває по роботі або просто відпочиває.

Рецепт на вагу золота: м’ясні гнізда з грибами та яйцями готую на всі свята. Ніхто не вірить, що це просто

Існують рецепти, які цінуються як справжній кулінарний скарб, адже їхній смак і вигляд підкорюють з першого ж погляду та шматочка. Одним із таких є рецепт м'ясних гнізд з грибами та яйцями.