Нереально смачний пиріг “Дві склянки”: моя улюблена випічка до чаю. Рецепт легко запам’ятати і приготувати

Така смачна випічка точно стане вашою улюбленою. Рецепт запам'ятовується з першого разу, а на приготування смаколика не потрібно витрачати багато часу та зусиль

Ароматний пиріг точно стане ідеальним варіантом, як провести осінній вечір. Тільки уявіть: ви, чашка смачного чаю та домашня випічка. А ще кращим є той факт, що для приготування такого десерту вам не доведеться витрачати багато часу. Ба більше, запам’ятати, як саме готувати цю страву, дуже й дуже просто. Отже, швидше готуйте всі необхідні продукти для приготування десерту та беріться до справи!

Як просто та швидко приготувати смачний десерт до чаю
Як просто та швидко приготувати смачний десерт до чаю

Інгредієнти:

  • 2 склянки борошна;
  • 2 яйця;
  • 2 склянки цукру;
  • 2 чайні ложки розпушувача тіста;
  • 2 чайні ложки ванільного цукру;
  • 2 склянки сметани або йогурту;
  • 1/2 склянки рослинної олії;
  • Начинка на ваш смак.

Спосіб приготування:

Перш ніж почати, розігрійте духовку до 180°C і підготуйте форму для випікання, помастіть її олією або використовуйте пергаментний папір для випікання. У великій мисці змішайте яйця та цукор. Збийте їх разом, доки суміш не стане пухкою і світлою. Додайте сметану або йогурт, а також рослинну олію до суміші яєць і цукру. Добре перемішайте.

Просійте борошно та почніть поступово його додавати. Не забудьте про розпушувач тіста та ванільний цукор, які також потрібно просіяти. Змішуйте масу, доки не отримаєте однорідне тісто.

Перекладіть половину тіста у підготовлену форму для випікання та рівномірно розділіть його. Додайте обрану вами начинку. Це можуть бути свіжі фрукти, ягоди, сушені фрукти або горішки. Розподіліть їх рівномірно по тісту. Покрийте начинку залишком тіста.

Випікайте пиріг протягом приблизно 30-40 хвилин або до того часу, поки верх не стане золотистим. Ви можете перевірити готовність, вставивши в центр ніж або дерев’яну паличку – вона повинна вийти чистою та сухою. Дайте пирогу охолонути перед тим, як нарізати його на порції.

Простий і дуже швидкий рецепт пирога, який чудово смакує до чаю
Простий і дуже швидкий рецепт пирога, який чудово смакує до чаю

Цей пиріг “Дві склянки” можна подавати до святкового столу або готувати хоч кожного дня. Він добре поєднується з вершковим або м’ято-шоколадним морозивом. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.

Якщо ви шукаєте варіант простої вечері, то вам сюди: картопляний пиріг із сиром — навіть руки не забрудните

Не гайте часу і приготуйте цей смачний картопляний пиріг з сиром для вашої наступної вечері, тому що це просто ідеальний варіант сімейного застілля.

Тіна Кароль розповіла про бажання співати у музичному гурті: невже поп-діва перериває сольну кар’єру?

Завдяки своїй сольній кар'єрі Тіна Кароль стала іконою української сцени. Проте, не всі знають, що за її успіхом стоїть велика мрія – співати у жіночому ансамблі.