Усе змішала і на пательню: сніданок за 10 хвилин – ковбасно-сирні оладки припадуть до вподоби всім

Готуючи сніданок, головне – робити все швидко. А якщо вийде до того ж смачно, як у нашому випадку, то домашні ще й обцілують маму-господиню. Тож спробуймо!

Щоб підсмажити оладки з різними домішками, багато часу не треба. Міксери та блендери залиште на вечір. Зараз перед нами стоїть задача все змішати й відправити на пательню.

Вам знадобиться:

  • 2 яйця;
  • 2 ст.лож. сметани;
  • 2 ст.лож. борошна;
  • 1 помідор;
  • 50 г ковбаси;
  • 50 г сиру;
  • 1 дрібка соди;
  • 1 дрібка солі;
  • зелена цибуля, петрушка, кріп.
Змішайте всі інгредієнти, присипавши зеленню – свіжою або сушеною

Розбийте в глибоку мисочку яйця, додайте сметану, яку можете за потреби замінити йогуртом. Крізь сито просійте в масу борошно з содою. Всипте сіль і ретельно перемішайте омлет виделкою.

Викладайте оладки на розігріту пательню, змащену олією

Помідор середніх розмірів вимийте, промокніть і наріжте кубиками. Дрібно наріжте варену ковбасу. Твердий сир натріть на тертушці або наріжте дуже дрібно. Все це відправте в яєчну масу.

Всипте туди ж подрібнену зелень. Якщо немає свіжої, скористайтеся сухою сумішшю. Тоді знадобиться 1 ложка. Перемішайте всі інгредієнти. Розігрійте пательню, зробивши середній вогонь.

Смажте оладки на сніданок під закритою кришкою

Змастіть дно невеликою кількістю олії. Викладайте масу ложкою на кшталт оладок. Накрийте кришкою і смажте близько 4 хвилин. Потім переверніть на інший бік. Знову накрийте кришкою й дайте підсмажитися ще 4 хвилини.

Переверніть оладки на інший бік

Перекладіть готові вироби на тарілку й подавайте до столу. Вийде ідеально смачний та ситний сніданок. Можете подавати до оладок з наповнювачем сметану, кетчуп чи будь-який інший соус, що полюбляють у вашій родині.

Популярне

Схожі статті

“Притула нас кинув”: Педан пригадав про потаємні образи та як колега залишив його з Фреймут одних без грошей

Відомий український шоумен і ведучий Олександр Педан пригадав, як багато років тому Сергій Притула не зрозумів жарту та залишив його з колегою Фреймут одних і без грошей.

Торт “Наполеон” вийде набагато смачніше та ніжніше: мій фірмовий секрет – в одному простому інгредієнті

Якщо зробити "Наполеон" на сирному тісті, старий всім відомий рецепт заграє новими смаковими відтінками. Укупі з заварним кремом вийде справжній кулінарний шедевр.

Більше не смажте яйця, а приготуйте їх цим способом: настільки простого і смачного сніданку ще не виходило

Сніданок – найголовніший прийом їжі за весь день. Розповідаємо, як просто та швидко приготувати яйця, аби нагодувати і себе, і всю свою велику родину.