Діти постійно випрошують ці оладки: настільки смачний рецепт, що й сама їла їх кожного дня. Готують просто

Завдяки цьому простому і надзвичайно швидкому рецепту смачних оладок ви можете зекономити час зранку і подовше поспати – готується сніданок за лічені хвилини, а насолоджується ним уся родина

Іноді зранку хочеться поласувати смачними й солодкими оладками. Десерт, приготований за цим рецептом, особливо полюбляють діти. Втім, подобаються оладки і дорослим. Розповідаємо, як приготувати простий сніданок, який оцінять всі.

Кулінари розповіли, як швидко та просто приготувати смачні оладки на сніданок
Кулінари розповіли, як швидко та просто приготувати смачні оладки на сніданок

Інгредієнти:

  • 120 грамів пшеничного борошна;
  • 2 столові ложки цукру;
  • 1 чайна ложка розпушувача;
  • 1/2 чайної ложки солі;
  • 1 яйце;
  • 150 мілілітрів молока;
  • 2 столові ложки рослинної олії;
  • 1 чайна ложка ваніліну;
  • Мед, сироп або шоколад (для подачі).

Спосіб приготування:

Для початку у великій мисці поєднайте пшеничне борошно, цукор, розпушувач і сіль. Пам’ятайте, що під час приготування випічки всі сухі інгредієнти обов’язково потрібно просіювати. Оминути цей етап можна лише з цукром. В іншій мисці збийте яйце, додайте туди молоко, розтоплене вершкове масло і ванілін. Добре все перемішайте.

Наступним кроком потрібно змішати суху та рідку частини тіста, а потім – добре перемішати отриману суміш, поки не отримаєте однорідне тісто. Не потрібно довго вимішувати тісто, тільки-но досягли однорідності, одразу продовжуйте приготування, не витрачаючи часу на зайві рухи.

Розігрійте сковороду на помірному вогні та змастіть її невеликою кількістю вершкового масла або рослинною олією. Ложкою викладіть порції тіста на сковороду, формуючи невеликі оладки. Смажте оладки до того часу, поки з’являться бульбашки на поверхні, а нижня сторона стане золотистою. Для цього знадобиться приблизно 2-3 хвилини на кожну сторону. Продовжуйте смажити оладки, покине не використаєте все тісто.

Простий і смачний рецепт швидких оладок на сніданок для всієї родини
Простий і смачний рецепт швидких оладок на сніданок для всієї родини

Цей рецепт допоможе вам приготувати смачні оладки на сніданок за лічені хвилини. Готова страва чудово поєднується з різноманітними начинками та топінгами на ваш смак. Подавайте страву до столу з варенням, сметаною або шоколадом. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Перше кохання Наталки Карпи привело співачку в ступор: дівчина зазнала зраду, ще й пережила непоправну біду

Перше кохання в Наталки Карпи закінчилося трагедією. Мало того, що обранець закрутив шури-мури з її найкращою подругою, так ще й раптово помер через нещасний випадок.

Заливний пиріг із картоплею готую на вечерю або для раптових гостей: швидко, смачно, ситно, ароматно

Вечерю можна приготувати нашвидкуруч, якщо запланувати заливний пиріг із картоплею. тісто дуже швидко готується на кефірі, а місити його руками взагалі не доведеться. При цьому виходить ситно.

Люблю на застілля готувати запіканки. Це завжди поживно та швидко: картопля з курячою грудкою під сиром

Коли настає час вибору гарячої страви для столу, хочеться знайти щось смачне, ситне і водночас просте в приготуванні. Картопляна запіканка з курячою грудкою під сиром – це саме той ідеальний вибір.