Банальні варені яйця перетворюю на кулінарний шедевр: швидкий сніданок заряджає позитивом на весь день

Здавалося б, що можна вигадати з варених яєць? Прочитавши цей рецепт, а потім приготувавши за ним сніданок, ви здивуєтесь, чому так не готували раніше.

Така страва, без перебільшення, пробуджує апетит та настроює на позитив. До самого обіду вам гарантовано хороший настрій. Для приготування яєць за цим рецептом не потрібно мати якісь вишукані продукти та багато часу. Все робиться максимально швидко з того, що зазвичай є у кожного в холодильнику. Ну і, зрозуміло, що головними діючими особами є курячі яйця.

Інгредієнти

  • Яйця 5 штук
  • Вершкове масло 60 г або 4 столові ложки
  • Часник 1 зубчик
  • Паприка солодка 1/4 столової ложки
  • Гострий перець 1 штука
  • М’ята сушена 2-3 листи
  • Сіль
  • Петрушка сушена 1/2 чайної ложки

Приготування

Яйця
Варені яйця в ароматному соусі
  1. Для того, щоб яйця легко почистити після відварювання потрібно дещо знати. Спочатку закип’ятіть воду. Додайте туди сіль, щоб яйця не розтріскалися поки будуть варитися. Тепер опустіть в окріп яйця та варіть їх рівно 9 хвилин. Через вказаний час злийте окріп, а яйця залийте холодною, краще навіть крижаною водою. Потримайте там яйця протягом 2 хвилин і можете чистити їх.
  2. Наступним кроком стане приготування соусу. Для цього сковорідку поставте на невеликий вогонь (або плиту з середньою температурою), додайте 4 столові ложки вершкового масла. Часник розчавіть й коли масло розтопиться, додайте його на сковорідку. Одразу за часником всипте 1/4 ложку солодкої паприки, м’яту та петрушку, а для любителів гострого  додайте туди маленький стручок гострого перцю.
  3. Тепер почищені яйця розріжте кожне навпіл та покладіть на сковорідку зрізом вниз. Залийте їх соусом та добре прогрійте. Після того, як яйця просочаться ароматним соусом, їх можна подавати на стіл разом з хрусткими хлібними тостами.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.