Карпатська гастрономія за 15 хвилин: ніжний салат Дністер на кожен день. Все просто, а поєднання нереальне

Покроковий рецепт салату "Дністер" разом із корисними порадами, які спростять вам процес готування. Розкриймо всі секрети, щоб ви могли насолоджуватися смаком салату вдома.

Салати є популярними під час будь-яких свят, і салат “Дністер” не виняток. Сьогодні ми поділимося з вами рецептом цього смачненького салату.

Інгредієнти:

  • Білокачанна капуста
  • Ковбаса
  • Консервований горошок
  • Майонез
  • Сіль за смаком

Рецепт:

  1. Почніть з підготовки білокачанної капусти. Якщо бачите листочки, які мають пошкодження чи підгнилості, виріжте їх. Потім промийте її, добре ополоснувши під проточною водою та обсушіть паперовими рушничками.
  2. Помістіть капусту на дошку та наріжте її на соломку, а потім перенесіть нарізану капусту до глибокої миски.
  3. Приправте капусту сіллю та стисніть її рукою, доки нарізка не стане більш м’якою і почне виділяти сік. Відкладіть посудину з капустою і залиште її на 15 хвилин, щоб сіль могла ретельно просочитися. Після того, як капуста настоїться і пустить сік, змішайте її з нарізаною ковбасою та консервованим горошком.
  4. Останнім інгредієнтом є майонез. Ретельно змішайте всі компоненти, використовуючи столову ложку. Будьте обережні, оскільки консервований горошок може бути досить ніжним і пом’ятися під час змішування. Після цього, спробуйте салат і, якщо потрібно, додайте сіль до смаку.
Інгредієнти для салату 
Інгредієнти для салату

Поради

  1. Надайте перевагу свіжій білокачанній капусті.
  2. Якщо ви не маєте можливість використовуйте високоякісний майонез, щоб зекономити час, можете приготувати його самостійно.
  3. При обробці м’яса та сирих овочів завжди користуйтеся окремими дошками та ножами.
  4. Експериментуйте з рецептом, додайте улюблені інгредієнти, або спробуйте замінити майонез іншим соусом за вашим смаком.

Готуйте з любов’ю і насолоджуйтесь салатом “Дністер”. Приготуйте його на своїй кухні та діліться рецептом з родиною та друзями. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.