Якщо хочеться солодкого, беру сир та банан, якщо солоного – помідор та яйця: поживний сніданок за 5 хвилин

Приготувати смачний поживний сніданок можна дуже швидко. При цьому не потрібно брати якісь екзотичні продукти. Все, що треба, завжди знайдеться у холодильнику.

Сніданок уранці має бути поживним, надавати організму по максимуму корисних речовин та ситості. А ще він повинен готуватися за лічені хвилини, оскільки вранці зазвичай час надзвичайно обмежений.

Солодкий сніданок

Вам знадобиться:

  • 1 великий круасан;
  • 70 г м’якого сиру;
  • 1 ч.лож. сметани;
  • 1 банан;
  • 1 ч.лож. меду.
Швидкий солодкий сніданок за 5 хвилин

Круасан розріжте вздовж навпіл. Покладіть половинки на суху розігріту пательню розрізом донизу. Підсмажте, що з’явилася суха скоринка, що хрумкотить. Викладіть на тарілку розрізом доверху.

Швидкий солодкий сніданок за 5 хвилин

Намастіть зверху кисломолочний сир. Якщо він надто сухий, розмішайте зі сметаною. Банан обчистьте від шкуринки, наріжте кружальцями й викладіть їх один на один зверху сиру.

Підсолодіть сніданок медом, яким полийте шматочки бананів зверху. Виходить смачно, ситно, корисно і дуже швидко.

Солоний сніданок

А тим, хто звик зранку заряджатися яйцями, пропонуємо такий рецепт.

Вам знадобиться:

  • 3 помідори чері або один великий;
  • 2 яйця;
  • 2 ст.лож. молока;
  • 1 невеликий пучок зелені;
  • 40 г сиру фета;
  • сіль, олія, перець.
Швидкий солоний сніданок за 5 хвилин

Яйця розбийте в мисочку, влийте молоко, посоліть та збийте вінчиком до однорідності. Вимиті помідори чері наріжте кубиками. Будь-яку зелень – петрушку, кріп, кінзу – дрібно посічіть ножем.

Швидкий солоний сніданок за 5 хвилин

Змастіть підігріту на вогні пательню олією. Відправте на неї помідори. Трішки підсмажте, весь час помішуючи. Залийте яєчною сумішшю. Смажте на великому вогні, весь час перемішуючи омлет, щоб він не підгорів, а схопився зусібіч.

Підсмажте до готовності, посоліть, поперчіть, викладіть зверху шматочку сиру фета. Висипте зелень. Сніданок готовий, можна заправлятися енергією.

Популярне

Схожі статті

Це найкращий салат з буряка, який я готувала: з’їдається за 1 хвилину. Смачний рецепт на мінімум продуктів

У теплу весняну пору немає нічого кращого, ніж смачний салат. Чудовим варіантом основного продукту може стати буряк, а до нього ще кілька інгредієнтів. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Один раз спробувала таку начинку для вареників і закохалась в цей рецепт. Ніжне тісто та секретний фарш

Вареники з м'ясом – страва, яка давно стала фаворитом у багатьох гурманів. Поєднання соковитого м'яса, засмажки з цибулі та ніжного тіста – це мега смачно. Спробуйте!

Рецептом поділилася подруга. Готується дуже просто, а яка ж смакота: млинцевий торт із грибною начинкою

Таку страву, як торт, всі сприймають виключно як десерт. Але все може бути зовсім інакше, і він чудово впорається з роллю основної страви. Сьогодні ми підготували рецепт млинцевого торта з грибами.