Їм піцу й худну, а все тому, що готую її з капусти: сир, кетчуп і помідорчики на місці. Смакує всім домашнім

Якщо регулярно вживати капусту на сніданок чи вечерю, то будете не лише ситими, але й скинете трішки зайвої ваги. Тож не ігноруйте цей рецепт. Почніть готувати вже наступного ранку.

Часто люди з зайвою вагою відмовляють собі у задоволенні поласувати піцою. Тепер цю проблему усунуто. Капустяний замінник дозволить насолодитися улюбленим смаком. При цьому можна не хвилюватися за зайві сантиметри на талії.

Вам знадобиться:

  • 200 г капусти;
  • 1 картоплина;
  • 3 яйця;
  • 2 зубці часнику;
  • 2 ст.лож. кетчупу;
  • 1 помідор;
  • 100 г сиру;
  • 1 маленький пучок кропу;
  • сіль, чорний мелений перець, олія.
Капустяна піца з кетчупом, помідорами та сиром

Відріжте від капустяного качана шматочок. Нашинкуйте овоч і перекладіть у глибоку миску. Залийте окропом і відставте на 10 хвилин. Тим часом натріть на тертушці обчищену картоплину.

Додайте до картоплі яйця, посоліть, поперчіть, ретельно перемішайте. Злий воду з капусти й додайте картопляну масу. Перемішайте виделкою.

Капустяна піца з кетчупом, помідорами та сиром

Пательню поставте на вогонь, влийте трішки олії, додайте часник, порізаний на тонкі слайси. Трішки підсмажте і заберіть часточки часнику. Натомість викладіть овочеву масу. Розрівняйте і смажте на середньому вогні 5 хвилин, накривши кришкою.

Капустяна піца з кетчупом, помідорами та сиром

Прикладіть до сковорідки тарілку, переверніть на неї капустяний пиріг. Потім акуратно поверніть на пательню сирим боком донизу. Змастіть кетчупом верх. Помідор розріжте навпіл, виріжте плодоніжки, а половинки наріжте на тонкі часточки. Викладіть їх зверху кетчупу.

Капустяна піца з кетчупом, помідорами та сиром

Твердий сир натріть на тертушці й викладіть зверху помідорів. Накрийте кришкою, прикрутіть вогонь до мінімуму й тушіть 10 хвилин. Присипте дрібно посіченою зеленню кропу. Капустяна піца готова.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.