Улюблену шубу готую тільки за цим рецептом: ще більш смачний оселедець під шубою, ніж класичний. Дуже смачно

Оселедець під шубою – це неймовірно легкий та смачний салат. Давайте разом крок за кроком розглянемо рецепт салату та дізнаємось, як створити ідеальну "Шубу", яка підкорить серця ваших гостей.

Приготування “Шуби” принесе вам задоволення, повірте, він вартий кожного зусилля. І коли ви спробуєте його один раз, ви не захочете готувати салат “Оселедець під шубою” за іншим рецептом. Приготуймо цей чудовий салат, який розкаже вам про нову ніжність, яку ви так довго шукали.

Інгредієнти для салату

  • Оселедець (малосольний, філе) – 300 г.
  • Картопля – 250 г.
  • Морква – 1 шт.
  • Яйця – 3 шт.
  • Плавлений сир – 100г.
  • Буряк – 250 г.
  • Майонез 72% – за смаком.
Інгредієнти для салату
Інгредієнти для салату

Покрокове приготування

  1. Для початку приготуйте всі необхідні інгредієнти для створення салату “Шуба” з плавленим сиром. Буряк відваріть або запечіть в духовці.
  2. Філе оселедцю ретельно перевірте, щоб не було дрібних кісточок та наріжте їх на невеликі кубики.
  3. Буряк, моркву та картоплю відваріть до готовності, охолодіть та почистьте. Потім натріть окремо кожен інгредієнт на грубій терці.
  4. Плавлений сир натріть на дрібній терці.
  5. Варіть яйця на твердо, охолодіть та почистьте. Натріть яйця на грубій терці.
  6. Коли ми підготували всі інгредієнти, то можемо формувати салат. Краще використовувати для цього кулінарне кільце, або ще гарний варіант це взяти форму для випічки торта. Почніть з першого шару, де викладіть нарізаний оселедець та стисніть його. Вам не потрібно мазати цей шар майонезом, оскільки він вже насичений вологістю.
  7. Додайте наступний шар – картоплю та полийте її майонезом. Можна використовувати кондитерський мішок для рівномірності.
  8. Наступний шар – тертий плавлений сир та змастіть його майонезом.
  9. Потім додайте терте яйце та також змастіть майонезом.
  10. За ним додайте шар моркви, знову змастіть майонезом.
  11. На верхній шар покладіть тертий буряк та полийте майонезом. Рівномірно розподіліть майонез ложкою, щоб шар набув гарного рожево-фіолетового відтінку. Залиште салат у холодильнику на 1-2 години.
  12. Перед подачею на стіл зніміть кулінарне кільце. Прикрасьте салат свіжою зеленню, яєчним жовтком чи твердим сиром. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Це нереально смачна намазка на бутерброди: ікра з моркви. Оригінальний, швидкий та напрочуд бюджетний рецепт

Приготуємо ароматну ікру з моркви, яка стане улюбленою закускою у вашій родині. Повірте, ця смакота складе гідну конкуренцію навіть кабачковій ікрі.

Святковий салат “Журавушка”: в радянських кафе він був найдорожчим. Нереальна смакота з простих інгредієнтів

Цей салат чудово пам'ятають ті, хто за радянських часів хоч раз відвідував їдальню чи кафе. Салат "Журавушка" коштував найдорожче, тому його могли замовити не всі. Тепер є можливість спробувати.

Червона помада та короткий топ: Катерина Осадча показала фото зі своєї юності та пригадала початок кар’єри

Катерина Осадча поділилась архівним фото з початку своєї кар'єри. Телеведуча показала, який вигляд вона мала у 2005 році, коли стартувала програма "Світське життя".