Беру всього 2 інгредієнти та готую цілу купу смачних цукерок без випікання: 5 хвилин на кухні й готово

Для приготування цієї смакоти знадобиться всього 2 інгредієнти. Часу піде теж не багато – вкладетеся у 5 хвилин. Зате десерт сподобається усім без виключення любителям солодощів.

Десерт виходить ніжний, чудово тримає форму, а запах сиру відчувається лише віддалено.

Вам знадобиться:

  • 300 г м’якого сиру;
  • 180 г шоколаду.
Беру всього 2 інгредієнти та готую цілу купу смачних цукерок без випікання

Шоколад можете брати будь-який. За бажанням, скомбінуйте по плитці чорного і молочного. Поламайте його на шматочки, складіть у мисочку і розтопіть у мікрохвильовій печі або на водяній бані. Він має перетворитися на однорідну тягучу масу.

Беру всього 2 інгредієнти та готую цілу купу смачних цукерок без випікання

Кисломолочний сир можете замінити будь-яким м’яким сиром. Дістаньте його з холодильника завчасно, щоб не був холодний. А то шоколад дуже швидко застигне. Влийте шоколад у сир.

Змішайте блендером до однорідності. За відсутності блендера сир попередньо пропустіть крізь сито, а вже потім змішуйте з шоколадом. Подібний десерт можете застосовувати для перемащування коржів для торта. Вийде дуже смачно.

Беру всього 2 інгредієнти та готую цілу купу смачних цукерок без випікання

Форму 12х17 застеліть харчовою плівкою. Викладіть шоколадну суміш і рівномірно розподіліть. Якщо викласти у формочки для льоду, то відразу отримаєте готові цукерки. За бажанням, можете додавати шматочки сухофруктів чи мелені горішки.

Беру всього 2 інгредієнти та готую цілу купу смачних цукерок без випікання

Зверху десерт затягніть плівкою і відправте до холодильника на 2 години. Коли дістанете, акуратно зніміть плівку, перекладіть затверділу масу на дошку і наріжте кубиками. За бажанням, можете зробити шоколадну глазур, умочивши в неї кожну цукерку й надавши можливість застигнути на решітці.

Популярне

Схожі статті

Найшвидший торт, який мені колись доводилось пекти: легкі коржі із заварним кремом самі тануть в роті

Важко уявити щось більш апетитне, ніж аромат свіжоспеченого торта. Він — справжній шедевр кулінарії, якщо його секрет полягає в гармонійному поєднанні бісквітних коржів та ніжного заварного крему.

Щось давно не чутно: куди поділась й чим займається зараз суддя шоу “Україна має талант” Слава Фролова

Талановиту, яскраву та харизматичну суддю багатьох сезонів талант-шоу "Україна має талант" Славу Фролову глядачі запам'ятали та полюбили. Але минуло вже кілька років, як вона зникла з екранів.

Найяскравіший у світі торт “Королівський рубін” можна приготувати навіть на весілля: красиво та святково

У світі кулінарії існують деякі творіння, які вражають не лише смаком, але й виглядом. Один з таких десертів — найяскравіший у світі торт "Королівський рубін".