На приготування сирно-крабового рулету витрачаю 15 хвилин: виходить гарніше й смачніше, аніж у ресторані

Такої закуски на столі на всіх може не вистачити. Тому відразу готуйте подвійну порцію. Виходить сирно-крабовий рулет дуже ніжним на смак, а вигляд має кращий, аніж у ресторанної закуски.

Вам знадобиться:

  • 2 плавлених сирки;
  • 4 яйця;
  • 4 листки салату;
  • 6 крабових паличок;
  • 1 ст.лож. майонезу;
  • 1 ст.лож. сметани;
  • 1 зубчик часнику;
  • кріп чи петрушка;
  • 30 г волоських горіхів.
Сирно-крабовий рулет за 15 хвилин

Плавлені сирки складіть у поліетиленовий пакет і відправте у мікрохвильову піч. На найвищій потужності витримайте 30 секунд з одного боку та 30 секунд з іншого. Вузлик розв’яжіть, а сирки прямо в пакеті викладіть на дошку й через поліетилен розкачайте скалкою, щоб вийшов суцільний корж. Відправте до холодильника, щоб сир затвердів.

Сирно-крабовий рулет за 15 хвилин

Яйця зваріть круто, почистьте, остудіть, відділіть жовтки від білків. Натріть на тертушці, але розкладайте в окремі мисочки. Зробіть соус із майонезу зі сметаною, додавши сіль, перець і розмелений зубчик часнику. Ретельно перемішайте.

Сирно-крабовий рулет за 15 хвилин

Додайте в білки 1 ч.лож. отриманого соусу й перемішайте. В жовтки додайте решту соусу і теж перемішайте. Дістаньте сир із холодильника. Акуратно розріжте ножицями пакет і звільніть від целофану зверху. Знизу нехай залишається.

Сирно-крабовий рулет за 15 хвилин

Намастіть сирний пласт жовтковою масою. Зверху викладіть білковий шар. Розподіліть по всій поверхні сиру. Викладіть листя салату. Наступним шаром будуть розгорнуті крабові палички. Викладіть чотири з них, а дві покладіть ціленькими з одного боку.

Загорніть рулет, починаючи з того боку, де виклали цілі крабові палички. Зафіксуйте поліетиленом і відправте в холодильник на всю ніч. Вранці дістаньте. Плівку зніміть, а верх рулету присипте порізаним кропом та подрібненими горішками. Наріжте на порції та можете подавати до столу.

Популярне

Схожі статті

Як свати перестали бути сватами: Анна Кошмал й Олександр Феклістов про колишніх колег по комедійному серіалу

Працюючи з колегами пліч-о-пліч й обмежуючись рамками професійних стосунків, не завжди розумієш, які люди поряд з тобою і, щобільше, які в них політичні погляди.

Цукерки давно не купую, бо готую з вівсянки та сухофруктів: без цукру і клопотів. Домашні ласощі за хвилини!

Домашні цукерки з вівсянки відмінно смакують до чашки чаю й швидко втамують голод. Ці солодощі досить варіативні, адже можна додавати улюблені сухофрукти та горіхи.

Спробувала в гостях, повторила вдома і тепер мої просять її щодня: запечена у фользі картопля з грибами

Подорожуючи кулінарним світом, ми часто зустрічаємо страви, які залишають незабутні враження і здатні змінити наше уявлення про смак. Одна з таких страв — запечена у фольгу картопля з грибами.