Чудова закуска на святковий стіл і просто на вечерю: хрусткі тости з печерицями та вершковим маслом

Ароматні смажені печериці та вершковий соус – тільки одна назва цієї закуски змушує мріяти про те, аби її скуштувати. Ділимось простим і смачним рецептом!

Особливий смак печериць ідеально доповнюється ніжним вершковим маслом і хрусткими слайсами хліба. Таку закуску можна готувати до буденної вечері або до святкового столу. Хай там як, але ніжний смак запашної та ароматної страви точно сподобається навіть найбільшим гурманам. Головна особливість закуски полягає у простоті її приготування. Вам не доведеться витрачати багато часу, грошей або сил для створення такої неймовірно смачної страви.

Кулінари поділились простим рецептом смачних тостів із печерицями та вершковим маслом
Кулінари поділились простим рецептом смачних тостів із печерицями та вершковим маслом

Інгредієнти:

  • Тостовий хліб;
  • Печериці – 200-250 г;
  • Вершкове масло – 100 г;
  • Сіль та перець на смак;
  • Свіжа петрушка для подачі;

Спосіб приготування:

Почніть з підготовки печериць. Вимийте їх під холодною водою та висушіть. Наріжте печериці на тонкі скибочки. Розігрійте сковорідку на середньому вогні. Додайте трішки вершкового масла. Підсмажте печериці на сковороді, приправте їх сіллю та перцем на смак. Готуйте, помішуючи, до того часу, поки печериці не стануть золотистими і не випарується зайва рідина. Потім перекладіть їх на паперовий рушник, аби позбутись від зайвої олії.

Тим часом підсмажте тостовий хліб на грилі або у тостері до золотистого кольору. Вершкове масло повинне бути м’яким для приготування тостів. На підсмажений у тостері хліб намажте вершкове масло, розподіліть печериці на тости. Прикрасьте тости сіллю, перцем та свіжою петрушкою на власний смак. Подавайте тости гарячими та насолоджуйтеся смаком!

Кулінари поділились простим рецептом дуже смачної закуски з печерицями та маслом
Кулінари поділились простим рецептом дуже смачної закуски з печерицями та маслом

Це простий рецепт, який можна адаптувати за вашими вподобаннями, додавши, наприклад, тертий пармезан або цедру лимона для свіжого присмаку. Смачного!

Популярне

Схожі статті

До чаю готую нашвидкуруч швидкий пиріг із начинкою: тісто замішую вінчиком, навіть руки залишаються чисті

Коли хочеться попити чайку з чимось смачненьким, відразу згадайте цей рецепт. Тісто заливне, тому готується дуже швидко. Ароматна начинка додає особливої нотки смаку.

Актриса “Дизель Шоу” Вікторія Булітко показала свого майбутнього чоловіка: ви думали, це Сморигін, але ні

Вікторія Булітко настільки закохана й щаслива, що хоче розповісти про своє кохання всьому світу. На закиди, що щастя любить тишу, не зважає, а всіляко афішує свого обранця.

Так ось чому Jerry Heil не повернулася до України після “Євробачення”: закрутила роман з учасником конкурсу

Коли Альона Альона повернулася до Києва після тріумфу на "Євробаченні", всі здивувалися: де її партнерка Jerry Heil? Версій щодо зникнення другої учасниці дуету є кілька.