Завжди виходить смачно: свекруха поділилась рецептом яблучного пирога, який обожнює мій чоловік, а тепер і я

Рецепт надзвичайно простого та смачного яблучного пирога, що готується дуже швидко і просто. Цей десерт є ідеальним вибором для тих, хто любить солоденьке.

Для любителів смачних та простих рецептів! Сьогодні ми познайомимось з приготуванням мега смачного та простого яблучного пирога. Цей рецепт дуже швидкий у приготуванні та чудово підійде до чаю. Він точно стане улюбленим десертом для всієї вашої родини. А тепер, розгляньмо його крок за кроком.

Рецепт яблучного пирога
Рецепт яблучного пирога

Інгредієнти

  • Яблука – 4 шт.
  • Яйця – 2 шт.
  • Цукор – 100 г.
  • Ванільний цукор – 15 г.
  • Кориця – 1 ч. л. (за бажанням).
  • Сіль – (за смаком).
  • Борошно – 200 г.
  • Молоко – 100 г.
  • Розпушувач – 1.5 ч. л.
Рецепт яблучного пирога
Рецепт яблучного пирога

Приготування

  1. Чистимо яблука і нарізаємо їх на частинки. Якщо ви полюбляєте аромат кориці, не забудьте посипати нею нарізані яблука. Потім добре перемішайте.
  2. У глибокій мисці розбиваємо яйця, додаємо щіпочку солі, ванільний цукор та звичайний цукор. Збиваємо до однорідності протягом 5-7 хвилин.
  3. Поступово додаємо молоко кімнатної температури до збитих яєць.
  4. У іншій мисці змішуємо борошно з розпушувачем і потім додаємо це до рідкої маси. Знову збиваємо міксером до однорідності.
  5. Попередньо прогрійте духовку до 180 градусів.
  6. Змащуйте форму вершковим маслом та викладіть нарізані яблука. Зверху рівномірно полийте тістом, допомагаючи йому розташуватися по всій поверхні яблук так, щоб повністю їх накрити. Поставте у духовку на 35-40 хвилин при 180 °C.
  7. Коли пиріг готовий, залиште його трошки охолонути. Потім поріжте на порційні кусочки, зверху можете посипати цукровою пудрою.

Спробуйте експериментувати, додавши до яблук горіхи (волоські або мигдаль) або сухофрукти (вишні, чорнослив, родзинки) для більш насиченого смаку.

Найпростіший та найсмачніший яблучний пиріг готовий до подачі! Ароматний, ніжний, та солоденький – він точно порадує вас та вашу сім’ю. Обов’язково діліться цим чудовим рецептом з вашими друзями та рідними! Смачного!

Популярне

Схожі статті

Актори “Дизель Шоу” Вікторія Булітко і Євген Сморигін неофіційно 13 років разом: відсвяткували офіційну дату

Рік за роком відомі українські гумористи Вікторія Булітко та Євген Сморигін ділять одну сцену та підкоряють серця глядачів своїм талантом. Але що насправді відбувається за лаштунками "Дизель Шоу"?

Магазинні сирки не купляю, бо знаю кулінарний секрет: урвала у колеги рецепт домашнього плавленого сиру

Приготувати плавлений сир з різними смаками можна вдома за простим рецептом. Жодний магазинний варіант не зрівняється з домашнім смаколиком повністю з натуральних інгредієнтів. 

Беру листкове тісто та готую найніжніший торт Наполеон за 30 хвилин: не треба бути професійним кондитером

У багатьох людей одним з улюблених десертів є торт Наполеон. Здавалося, що готувати його вдома дуже кропітка робота. Але є спосіб спростити собі роботу та приготувати солодкий шедевр за короткий час.