Рогалики за 10 хвилин: дуже смачні, можна в піст і просто так. Розсипчасте тісто, ніжна начинка з варенням

Ідеальний десерт до чаю або кави зробить ваш день набагато кращим, варто лише спробувати шматочок такого смаколика. Пропонуємо приготувати випічку за цим простим рецептом

Ніжне тісто, яке буквально тане в роті, та смачна начинка з улюбленого варення – це ідеальне поєднання, яке не залишить байдужим абсолютно нікого. Така смачна випічка точно стане вашою улюбленою, варто лише приготувати її хоча б раз. Особливістю десерту є його простота. Ви зможете тішити себе та своїх близьких такою смакотою хоч кожного дня. Отже, швидше готуйте всі необхідні інгредієнти та беріться до приготування страви!

Кулінари поділились простим, але дуже смачним рецептом рогаликів із варенням
Кулінари поділились простим, але дуже смачним рецептом рогаликів із варенням

Інгредієнти:

  • 250 г масла;
  • 200 мл молока;
  • 1 яйце;
  • 1 ст. ложка цукру;
  • 1 ч. ложка солі;
  • 1 пакетик сухих дріжджів (близько 7 г);
  • 500 г пшеничного борошна;
  • Варення на свій смак;

Спосіб приготування:

Для початку розтопіть масло в каструлі, а потім – додайте до нього молоко та розігрійте суміш на помірному вогні. У глибокій мисці розітріть яйце з цукром та сіллю. Додайте туди розтоплене масло з молоком і добре перемішайте. Додайте сухі дріжджі і дайте їм розчинитися. Поступово додавайте борошно і замішуйте тісто до однорідності. У ньому не повинно бути грудочок.

Викладіть тісто на робочу поверхню та покрийте рушником. Дайте йому підійти протягом 1-2 годин, поки воно не стане вдвічі більшим. Розгорніть тісто на посипаній борошном поверхні, розділіть його на невеликі частини і виріжте трикутники. На кожен трикутник викладіть ложку або, за бажання, більше варення та скрутіть у рогалик.

Викладіть рогалики на деко для випікання, яке попередньо покрили пергаментом, і залиште їх ще на 15-20 хвилин. Розігрійте духовку до 180 градусів. Випікайте десерт протягом 15-20 хвилин або до золотисто-коричневого кольору. Вийміть з духовки і залиште їх охолоджуватися перед подачею.

Як просто та швидко приготувати смачні рогалики до чаю або до кави
Як просто та швидко приготувати смачні рогалики до чаю або до кави

Смачного!

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.