1 хвилина і в духовку! Наливний пиріг з рибної консерви: готую так, що всі у захваті від смакоти та аромату

Цей пиріг готується дуже швидко завдяки тому, що він наливний, а ще тому, що особливо заморочуватися з начинкою не потрібно. Варто тільки придбати смачну та якісну рибну консерву.

Пиріг, який ви приготуєте за цим рецептом, вийде дуже соковитим та ароматним, а оскільки ви не витратите на його приготування багато часу, то задоволеними залишаться всі — і ви, і ваші дегустатори.

Перш ніж ви почнете працювати з продуктами, підготуйте форму для запікання. Розмір форми для цієї кількості продуктів, що вказано в рецепті, орієнтовно 25х15х5 см. Прокладіть форму змащеним рослинною олією пергаментом. Подбайте також про те, щоб на момент відправляння форми у духовку, вона була розігріта до температури 180° в режимі “верх-низ”.

Продукти

Для тіста:

  • Яйця 2 штуки
  • Кефір 250 мл
  • Борошно 90 г
  • Розпушувач 1 чайна ложка
  • Сіль на ваш смак

Для начинки:

  • Яйця 4 штуки
  • Тунець 1 банка (200 г)
  • Цибуля зелена 1 пучок
  • Сіль та чорний мелений перець на ваш смак
  • Насіння кунжуту

Приготування

Наливний пиріг з рибної консерви
Наливний пиріг з рибної консерви

 

  1. Для приготування тіста потурбуйтесь про те, щоб продукти, які необхідні, були кімнатної температури. Далі збийте до однорідності яйця з сіллю. Додайте кефір й також збийте вінчиком.
  2. У миску просійте борошно та розпушувач і влийте поступово яєчно-кефірну суміш, постійно все перемішуючи.
  3. Тісто поки що відставте, а самі займіться начинкою. Спочатку відваріть в круту яйця та почистьте їх. Покришіть їх дрібно у посуд, а потім додайте до них консервовану рибу, але без зайвої рідини. Поріжте дрібно зелену цибулю та також поєднайте з іншими інгредієнтами начинки. Додайте сіль, перець та все ретельно перемішайте.
  4. У форму для запікання влийте половину тіста, рівномірно розкладіть по поверхні начинку, а потім залийте її другою половиною тіста. Посипте зверху насінням кунжуту.
  5. Випікайте пиріг приблизно 40 хвилин.

Популярне

Схожі статті

Тераса на березі річки: Наталія Могилевська показала частину свого будинку, куди щоранку виходить в халаті

Наталія Могилевська показала розкішну терасу у своєму будинку на березі річки, яку тільки нещодавно закінчила будувати. Співачка зауважила, що тепер має велику родину та усім повинно вистачати місця.

Соковитий, повітряний та ароматний ромовий пиріг до чаю: рецепт з кулінарного зошита мами з усіма секретами

Ромовий пиріг – це класичний десерт, який не залишить байдужим жодного ласуна. Сподіваємося, що цей рецепт стане вашим улюбленим, і ви будете радувати своїх близьких цим ароматним і ніжним пирогом.

Як виглядає реальний чоловік Олени Кравець з “Кварталу 95”: до шлюбу з ним її знали як Лєну Маляшенко

Лєну Маляшенко та Сергія Кравця звів КВК. Вони разом грали у криворізькій команді. У день свого 18-річчя він зізнався в коханні. Весілля зіграли лише через 5 років, коли Олена врешті завагітніла.