Дуже красивий шоколадно-горіховий рулет: десерт без духовки. Коли треба щось зварганити до приходу гостей

Простий та смачний спосіб приготування шоколадно-горіхового рулету без духовки. Рулет швидко збирається, і його можна подати до чаю, як чудовий десерт для всіх випадків.

Гості на порозі, а до чаю нічого немає? Ви знайшли те, що вам потрібно! Готується швидко та виходить дуже смачно, підкорюючи з першого шматочка.

Шоколадно-горіховий рулет без духовки
Шоколадно-горіховий рулет без духовки

Для основи нам потрібно

  • Печиво шоколадне – 310 г.
  • Перемелені горіхи (за вашим смаком) – 70 г.
  • Какао-порошок – 40 г.
  • Тепле молоко 175 г.
  • Цукор (за бажанням).

Приготування начинки

  • Вершковий сир – 300 г.
  • Цукрова пудра – 60 г.
  • Ванільний екстракт або ванільний цукор (за смаком).

Приготування

  1. Беремо звичайне печиво до чаю (можна взяти шоколадне чи будь-яке) та розтираємо його блендером у крошку, або подрібнюємо руками.
  2. До печива додаємо какао, перемелені горіхи та виливаємо тепле молоко. Якщо любите солоденьке, то можна додати трошки цукру. Ложкою або руками добре вимішайте тісто. Якщо у вас біле печиво, то додайте більше какао та долийте на 2-3 ложки більше молока. Потім відправляємо наше тісто у холодильник на 15-20 хвилин.
  3. Поки тісто охолоджується, готуємо начинку. У мисці змішуємо вершковий сир та цукрову пудру. За бажанням, можна додати трошки ванілі. Обов’язково смакуйте начинку, можливо, вам захочеться підсолодити.
  4. Виймаємо тісто з холодильника, кладемо його на харчову плівку та зверху накриваємо ще одним відрізком плівки. Розкачуємо тісто у прямокутник.
  5. Забираємо верхню плівку та рівномірно наносимо на тісто нашу начинку. Важливо не заходити начинкою до краю тіста на 0.5 сантиметра, щоб начинка не вилізала з рулету під час його формування.
  6. Коли начинка розподілена, підіймаємо край плівки з тістом та починаємо крутити – формуючи рулет. Покрутивши до кінця, залишаємо рулет у харчовій плівці. Якщо у вас є час, то краще поставити його у холодильник на годину. Коли він трошки постоїть, то гарно застигне і буде ідеально різатись.

Рулет готовий! Сміливо нарізайте та подавайте до столу!
Швидкий та смачний рулет без зайвих витрат ідеально підходить до будь-якого свята. Повірте, ваші гості будуть задоволені. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Більше ніяких бризок олії по всій кухні! Готую нереально соковиті котлети в духовці: на смак не відрізнити

Приготувати соковиті та запашні котлети можна не тільки посмаживши їх на сковорідці, а й приготувавши страву у духовці. Це набагато швидше, корисніше та як бонус – смачніше.

Ніякої духовки, але всі будуть задоволені: мої ходові пиріжки з м’ясом, які захотіла навіть мама чоловіка

Пишні, м'які, з великою кількістю соковитої начинки – саме такими виходять смажені пиріжки за цим рецептом. Спробуйте приготувати раз і цей рецепт стане вашим улюбленим.

Змели зі столу моментально, я навіть спробувати не встигла: швидкий перекус на сковороді. Ну дуже смачно

Якщо у вас є сир, яйце і склянка молока, приготуйте цей неймовірно смачний лінивий хачапурі. Всього 15 хвилин і смачний сніданок, або перекус буде готовий.