Салат “Моя прекрасна леді”, для якого треба мінімум простих продуктів і пачка сухариків: з’їдають до крихти

Салат "Моя прекрасна леді" дуже простий у приготуванні, але водночас дуже смачний, легкий і свіжий. Такий салат можна приготувати на святковий стіл, адже він сподобається кожному.

Такі всім знайомі і звичні салати, як Олів’є, чи Шуба вже не хочеться готувати на святковий стіл. Хочеться дивувати гостей новими смаками, цікавим поєднанням продуктів та гарною презентацією страви. Саме таким є салат “Моя прекрасна леді”. Він складається з простих та доступних інгредієнтів та вони ідеально поєднуються за смаком у страві.

Необхідні інгредієнти:

  • карбонад – 200 г;
  • кукурудза консервована – 200 г;
  • капуста пекінка – 350 г;
  • огірок свіжий – 150 г;
  • майонез – 70 г;
  • сіль, перець за смаком.

Для сухариків:

  • хліб білий – 4 шм;
  • прованські трави – 0,5 ч.л;
  • олія – 1 ст.л

Спосіб приготування:

Сухарики для цього салату ви можете купити вже готові та смачніше буде, якщо зробити їх самостійно. Для цього білий хліб (батон) нарізаємо на невеличкі брусочки. Додаємо до хліба олію, прованські трави та ретельно перемішуємо. Викладаємо хліб на деко і підсушуємо у розігрітій духовці при температурі 150 градусів до рум’яності.

Салат Моя прекрасна леді
Салат Моя прекрасна леді

Пекінську капусту нарізаємо тонкою соломкою і перекладаємо у салатник. Огірки нарізаємо соломкою і додаємо до капусти. Шинку також нарізаємо соломкою і перекладаємо у салатник. додаємо до салату консервовану кукурудзу.

Салат Моя прекрасна леді
Салат Моя прекрасна леді

Додаємо сіль, перець та майонез. Все ретельно перемішуємо.

Присипаємо салат сухариками перед самою подачею на стіл, щоб вони не розмокли. Такий салат бажано довго не зберігати в холодильнику, адже він пускає сік і втрачає свої смакові властивості з часом. Та якщо вам потрібно приготувати салат завчасно, просто не заправляйте його. Краще додавати майонез до страви перед самою подачею на стіл.

Готовий салат виходить дуже свіжим, має яскравий смак. Такий салат розлітається першим зі столу, особливо в осінньо-зимовий період, коли закінчився сезон свіжих овочів.

Готуйте з задоволенням, смачного!

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.